En riktig helg börjar på onsdagen

Imorrn börjar Emmaboda och jag ska inte dit. Det blev visst bara en ynka liten festival för mig den här sommaren, vilket är det sämsta festivalresultatet sen jag började åka på festivaler 1993 (och då var jag ändå på både Hultsfred och Bergslagsrocken).

Jag kanske börar bli gammal ändå.

Men årets enda riktiga festival - Roskilde - blev ju ändå en av de överlägset tio, antagligen fem bästa festivaler jag varit på nånsin. Vi var ett underbart gäng, perfekt väder, massor med bra band, inget bråk, bara skratt, öl, jordholkar, kärlek och popmusik.

 

Men som sagt, inget Emmaboda i helgen alltså. Istället ser min preliminära veckoslutsplan ut nåt sånt här:

Onsdag: Åka till Ulriksdals IP och se reservlagsmatchen mellan gnaget och Bajen. Därefter spela på Annakhan för sista gången denna sommar, vore kul om det kom lite folk!

 

Torsdag: Pause-sommarfest på baren i Vasaparken, gratissprit och mat, me like it. Sen titta förbi Sundevall & Dodds stora reggaefest på Trädgården, och sen antar jag att det blir Riche Lads Club som vanligt, med en liten avslutning på Berns kanske.

 

Fredag: Åka till Norrköping med Emil (och kanske Marit?) och spela på Guskelov, underbara Spånka-Gresses grymma ställe. Brukar alltid vara bra där. Bra lokal, bra drinkar, bra dansgolv, bra folk, bra hotell, bra efterfester, bra stålar. Bra helt enkelt.

 

Lördag: Komma hem till stan lagom till Hammarby-Helsingborg på Söderstadion. Fira vinsten med en förfest på typ Läckerbiten med att kolla på nån match i Premier Leauge-premiären, och sen lär det väl bli Slick tippar jag.

 

Söndag: Softa på en kofta, hyra videofilm och käka chips med Cissi.

 

Det blir nog en fin helg det här också...


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits