Helgrapporten

Ännu en hård men rolig helg är över och en ny vecka har börjat.

Fredagen bjöd på Norrköpingsresa med Emil för skivspelande på Guskelov. Där brukar det alltid vara toppenbra men nu var det nån sorts vattenfestival i stan så halva Östergötland var ute och käkade langos och ramlade i buskarna, så det blev inte fullt i baren förrän vid ett-tiden, precis efter att Eldkvarn slutat några hundra meter bort. Hade fö varit kul att se dem, i sin hemstad och allt.

Men vi spelade electropophousen istället. Emil körde nya Baxendale-tolvan säkert fem gånger. "I Built This City For You", släppt på självaste Kompakt, och helt jäkla grym! Bäst är Michael Mayer-mixen, men även Justus Köhnkes är kanon. Ladda ner!

Sen blev det soft liten efterfest med Corona, mer electrohouse och lite röka. Som det ska vara med Emil alltså. Vi somnade inte förrän vid sjusnåret på hotellet och missade följdaktligen frukostbuffén, som ju annars är den stora anledningen att bo på hotell...

Vaknade istället halv tolv, tåget gick 45 minuter senare och väl i Sthlm åkte jag raka vägen till Mondo för att spela skivor på Hammarbys matchpub ihop med Freja. Rätt lite folk, antagligen pga dels vädret och dels att Premier League startade samtidigt. Nyförvärvet Joakim Jensen och provspelaren Tony Lochhead blev intervjuade på scen av Fredrik "Hjärnkontoret" Berling. Vi spelade lite indierock och några Bajenlåtar.

På Söderstadion fick vi sen uppleva en av de roligaste matcherna på väldigt länge. Bajen spelade propagandafotboll och vann med 6-2 (!) mot Helsingborg. Erkan Zengin gjorde ett kanonmål och var briljant på plan, liksom andra tvåmålsskytten Runström, och Max & Sulan i dominerade mittförsvaret.

Nu har vi på allvar häng på toppen. Det börjar lite sakta nämnas något om Det Onämnbara (som blev nämnbart hösten 2001)...

 

Sen blev det Läckerbiten och "Middlesborough-Liverpool" i en tät, hård och rätt trist 0-0 match. Följt av Carmen med Martin Rosengren, Cissi, Elin, Kringlan, André och Spicey. Varpå kvällen sen avslutades på Slick som var lika fantastiskt som alltid. Peter Hedlund spelade indie och DJ Ligger Med Arrangören körde bästa housen och elektron, vi dansade som tokar och var lika Slickblöta som altlid. Trist att de lägger ner snart och att de sista två veckorna går över till fredagar och därmed krockar med Mettans sista två gånger...Jag kommer nog välja Mettan ändå, det är trots allt där jag tillbringat mina fredagar i snart fyra års tid. De har betytt en del om man säger så, både för stans klubbliv och för mig privat. Har ju träffat kanske halva min nuvarande bekantskapskrets där...

Söndagen bjöd på bakischill med Cissi och Elin. Pizza och videofilmer. "Monster" och "Birth", båda två faktiskt riktigt bra.

 

 


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits