Strandsatt i Bolanche

På grund av bristande kommunikationer, lite överdrivet lång sömn och fullsatta tåg blir jag visst kvar här i Borlänge ikväll också. Så ingen Spyan-spelning alltså, bokade in Alex Salzberger & Christian Hillborg där istället nyss. Själv ska jag kolla på Waterboys och Iggy & The Stooges inatt!
Såg nyss en grym konsert med Elias & The Wizzkids i duggregnet precis här bredvid hotellet. Igår var det Alice Cooper i en rättså underhållande show, orkade bara med första fyrtio minuterna dock, vilket såklart är ruskigt orutinerat. När det är stora band och artister som man inte har stenkoll på men ändå vill se på festivaler, för att pricka av dem i konsert-registret lite, så ska man givetvis alltid hellre se sista halvtimmen än första. Det är då hitsen och galenskaperna händer, det extravaganta och roliga.
I övrigt, såg lite på DiLeva, satt på mitt rum och lyssnade på allsången på "Vi har bara varandra" och "Vem ska jag tro på". Kollade lite på Marit i studsande popregn. Hängde på Bolanche, aka Baslägret, hängde i "Backstagebaren" nere på Wasabryggeriet o spelade ett par låtar med Johan Mattsson och Sebastian.
Lärde Those Dancing Days-tjejerna hur en riktig mastodont-frukostbuffé ska se ut. De bor på campingen, men kommer hit o käkar gratisfrulle varje dag ändå.

Imorrn blir det bil hem med Erik Dellgren, sen lite tvätta, packa, sova, och så bär det iväg till Roskilde på måndag eftermiddag. Tågbiljetterna finns kvar fortfarande. Typ 300 spänn tur och retur med X2000. Bara höra av er!

Pratade med Kringlan nyss. De var snart i Köpenhamn. Regnet hängde i luften. Hon rådde mig att ta med gummistövlar, det har jag inte ägt några sen 80-talet tror jag. Går nog bra ändå.

Ta hand om er.

Kommentarer:
Postat av: a da m

asch då, då får vi ses efter roskilde istället, ha det så fett!

Postat av: gustav

adam: Japp, det gör vi absolut!
Du får ta hand om Stockholm så länge.
/g

2007-07-02 @ 09:16:22

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits