Different types of culture

Lite småbakis idag också. Ser lite småmulet ut på himlen idag, det vore faktiskt bara skönt. Har varit nästan för  varmt här de senaste dagarna.
Kort om igår: Frukost på  diner. Lite häng på stan. MOMA med Picasso, Warhol, Lichtenstein, Miró och alla. Barnes & Noble, köpte några böcker (Barack Obamas förra biografi, Chris Andersons "The Long Tail" samt en Banksy-bok). Starbucks-kaffe vid Union Square, en pyskopat-snubbe som såg ut som han skulle kunna varit med i Outkast skrubbade marken noga med borste och vatten. Middag på ett superhippt koreanskt ställe som spelade indierocken, experimentellt som fan, men otroligt gott också.
Och så teater på Broadway. "Talk Radio", en hypad och omtalad pjäs som verkligen var svinbra. Rolig, politisk satir med en briljant Liev Shreiber i huvudrollen.
Efter det upp i skybaren på 48e våningen på Marriot Hotel, där baren roterar långsamt så att man på en timme har sett hela New York med miljoner och åter miljoner ljus från alla hus. Sjukt imponerande!
Sen taxi bort till West Village igen. Häng på en grymt soft bar som hette Ear och där de faktiskt visade en Soccer-kanal med spanska ligan mm. Drack ett par Brooklyn Lager och mötte upp min kompis Bella från Sthlm. Kul att träffa henne, hon har varit här en dryg vecka och åker hem idag, vilket hon var lite sur för.
Vi drog tvärsöver gatan till MisShapes, som jag hört rätt mycket om, och som flera sagt skulle vara lite som "New Yorks Mettan, fast lite mer sex och droger typ". Det var väl en rätt okej beskrivniing. Kool lokal, riktigt bra DJs som körde electro-indierock-housen, och ganska vilt dansande. Vi följde DJsens exempel  och tjuvrökte lite inomhus, en vakt sa åt oss lite snällt. Folk är verkligen galet trevliga och tillmötesgående här.

Sen pizza och taxi  hem o sova.

Nu: Baseball!


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits