Home alone

Det är sista maj och det duggregnar i Stockholm. Jag är bakfull, trött och allmänt sliten. Ensam, rastlös och samtidigt stressad över allt jag borde göra.

Baksmällan efter en resa är alltid bland det värsta som finns. Att komma hem ska vara en schlager, men i verkligheten är  att komma hem egentligen bara lika sorgligt och patetiskt som Schlagerfestivalen.

New York var underbart. Och hur mycket jag än må ha hatat folk som säger precis det jag ska säga nu så kommer jag ändå säga det: Stockholm känns ganska litet, blekt och tråkigt i jämförelse. Stockholm har blivit kallt.
Det fina är alla vännerna här såklart.
Efter en del jobb blev det en runda på F12 - KGB - Spy Bar igår. Hängde med David, Kringlan, Mattias, Calle, Pelle, Carin, Linus, Putte, Cissi, Lisa, Elin, Martin Kumlin, Managern, Darijo, Billy, P-A, Tom, Martin R, Bäcklin, Monique, Hanna, Daria och massa massa fler fina.

Det är ni som gör det värt att bo kvar i den här stan trots allt.

Imorrn är det premiär för min klubb!
Pascal och Heaviness spelar live. Jag, Johan Kinde och Stellan von Reybekiel spelar skivorna och DU sköter om dansgolvet!
Flyktsoda är namnet, Debaser Medis lokalen (och ja, den genomgår just i denna stund en stor omvandling till sommarklubb istället för skolmatsal!), och det är öppet 22-03 med gratis inträde för alla fram till midnatt!
Be there eller var olyckligt kär!


Kommentarer:
Postat av: eken

Du menar kanske 'Var där eller var olyckligt kär!', det rimmar ju iaf. ;)

Postat av: lotta

tja! asfinabilder! fraga: takterassen pa metropolitan, var den vard besoket? ar det ett fik dar? bar? restaurant?
tacksam for svar. ha det.
~ms l

2007-06-10 @ 04:35:03
Postat av: gustav

lotta: Tack. Ja, alltså om du redan är på Metropolitan och det är fint väder så tycker jag absolut du kan gå upp på terrassen. Det är mer bar än fik typ, ganska dyrt och knappt några sittplatser, men grymt fin utsikt åt alla håll med Central Park etc.
/g

2007-06-11 @ 14:26:26
URL: http://gurkbasurken.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits