Fotboll, britpop och allsångsefterfest

Grym kväll igår. 6000 pers på Söderstadion såg en nollnollmatch i minusgrader. Det var fotboll för hardcorefans, ingen familjeunderhållning, inget jippo, bara tät, hård, brittisk vinterfotboll och jag älskade det.
Sen Arctic Monkeys på Kägelbaban som var helt grymt! Lite alla-var-där-känsla sådär som gamla klassiska konserter typ Oasis eller Fugees på Gino, Strokes på Accelerator eller Stereolab på Studion ungefär. Krullot i Strokes var t o m där igår, de ska ju spela på Debban ikväll.
Arctic Monkeys var sjukt tuffa. Gitarristen hade Sheffield Wednesday-tröja. Sångaren drev med publiken. De var väldigt mycket nitton år, väldigt mycket Yorkshire och väldigt mycket nextbigthing. Det kändes liksom i luften. Och fan vilka låtar de har!  Förvånansvärt bra röj i publiken också, och allt är Internets förtjänst. Det är vackert.

Efter konserten blev det en sväng till Kornéls och C-Fs nya lilla klubb på Marie Laveau. 19:90. Soft. Hängde med Koop-Oscar och som alltid med honom så blev det efterfest i Koopstudion till sex imorse nån gång.

Aningen mör idag. Ska iväg på Fienden-fest nu, sen är kvällen öppen. VIll ju försöka se VM-lottningen vid niotiden.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits