King of the Bongo

Så var man äntligen människa igen efter en händelserik, hård och rolig långhelg.
Jönköping var, precis som Linköping, grymt roligt. Först middag hos morfar. Trevligt, tror han uppskattade vårt besök väldigt mycket. Vi snackade bridge, mat, fotboll och politik. Som det alltid är med morfar alltså.

Bongo Bar är ett väldigt skönt ställe verkligen, galet positiv och dansglad publik. Sen blev det efterfest hemma hos nån snubbe, men vid femtiden tyckte vi det var dags att gå hem till hotellet och sova. Väl i foajén satt hotellreceptionisten och spelade kort med några polare så vi joinade dem på några partier Chicago. Tre timmar, ett par öl och säkert åtta koppar kaffe senare åt vi frukostbuffé innan vi till slut däckade i våra sängar vid halv tiotiden. På sekunden klockan tolv vaknar jag av alarmet. Tåget skulle gå 12.08 från stationen kanske tre minuters rask språngmarsch därifrån. På med kläderna, tio sekunder på toaletten, kasta ner allt i väskan och så järnet till tåget. Vi hann med kanske tio sekunders marginal.
Så igår var man hyfsat sliten alltså, hyrde ett par filmer med Cissi men somnade efter bara en liten stund. Såg dem idag istället. "A Love Song For Bobby Long" som var jättefin med alltid underbara Scarlett Johansson i huvudrollen ihop med en gammal alkad John Travolta, samt "Tolken" där Nicole Kidman spelar en FN-tolk som råkar höra lite för mycket och kommer i kontakt med Secret Service-agenten Sean Penn, rätt bra men ganska typisk amerikansk wannabeintellektuell sådär.
Nu kollar jag på "One Hour Photo" på trean. Halvseg thriller med Robin Williams som småpsykopatisk fotobutiksbiträde.

Jag vill ut och spela mer snart igen.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits