det kan nog bli en bra klubbhöst till slut ändå

Igår öppnade mina gamla vänner och Bomben-delägare Peter Åsbrink & Fredrik Ekander sin nya klubb Beat på märkliga stället Camera vid Norrmalmstorg. Nån beskrev det som en sunkig källarbar på Mallis, och det var rätt träffsäkert. Befriande annorlunda skulle man också kunna kalla det.

Hursomhelst så kändes det som att det finns stor potential där. Är det något de båda herrarna är bra på så är det att känna och dra en fantastisk blandning fantastiska människor.
Allt från gamla mods till mediapacket via bögar, indiekids och hipsters, och när Ekander börjar klättra i takbjälkarna så smittar det av sig och hela stället andas hedonism och galenskap.
Till skillnad från t ex Mondo där vi var strax innan och genast blev tillsagda att gå ner från scenen när vi började dansa. Det finns ingen större partyförstörare än tråkiga millimeterprincipfasta regler och bestämmelser.
Men Disco Bravo kändes ändå roligt måste jag säga. Gösta & Scherwin från Uppsalas finest Velocity spelade indiehits, Alf körde live (med Bad Cash-Adam och Kalle von Hall på gitarrer!) och det var bra stämning överlag.

Beat kändes bra alltså, liksom kvällens nya storklubb IndieRave med Lång-Kalle, Sverrir, Terry, Teet och Niclas i arrangörsstolarna. Street är en grym lokal, ett enda stort garage med asfalt på golvet och ruff och tuff känsla i väggarna. Med ritkigt bra ljus (som Kalle sagt att de fixat) kan det bli fantastiskt där tror jag.

Och nästa vecka börjar alltså Neat, som jag verkligen känner peppen för nu.
Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits