hösthelvetet

Bajen går åt helvete, 0-0 mot Sundsvall igår i en riktig skitmatch fylld av felpassar, Pablo-sumpningar och felaktiga offsideavblåsningar. Nu tror jag t o m att Royal Leauge-platsen är utom räckhåll. Vi hamnar väl sexa-sjua nånting i år igen.
Fö så satt Bosse Ringholm på Söderstadion igår, och blev t o m inzoomad på storbildsskärmen i andra halvlek, ungefär samtidigt som hans pressekreterare meddelade att deras lilla informella samtal om "den så jävla slöa polisen" hade blivit bandat av TV4, vilket alltså hamnade på Aftonbladets löp idag.
Kul att det åtminstone finns nån liten gnutta nyhetsvärde kvar på Söderstadion nuförtiden...


Hösten är här, kallt, blåsigt och jävligt är det och jag hatar det av hela mitt hjärta. Borde nog flytta till Jamaica, Rio, Miami eller åtminstone typ södra Spanien, nu när jag faktiskt börjat lära mig spanska rätt hyfsat också. Men det kommer ju aldrig bli av, jag är alldeles för feg och trygg här hemma i Stockholm. Här finns min älskade flickvän, de flesta av mina vänner, mina få inkomstkällor, mitt Hammarby och alla mina stammishak. Hur skulle jag klara mig längre än någon månad utan dem?

Imorrn är det hursomhelst stor 3-årsbaluns för underbare galningen Jocke Heinemans fina bar Metró. Jag och 29 personer till ska spela skivor en halvtimme var. Jag kom på att den röda tråden för DJsen är att alla är alkoholister och/eller knarkare, undantaget Emelie & Rebecka möjligen.
Det kommer med all sannolikhet bli fullständigt kaotiskt där, med tanke på att de bjudit in 1500 pers och stället kanske rymmer runt 600 max.
Gratis mat, öl, vin, sprit och champagne har Jocke utlovat också, det bådar gott.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits