Neat kan bli nåt nytt!

Det har snackats en del om vilka som skulle ta över på Riddarkällarens fredagar efter att Metropolis la ner för tre veckor sen. Det mest ihållande ryktet var att Robert Grave, mer känd som Rasta-Robban, skulle starta elektroklubb, och det ryktet visade sig nu alltså vara sant.
Måste erkänna att jag inte var helt exalterad över den idén från början, men igår fick jag så en flyer av Robban på iPop och det visade sig att Neat - som klubben alltså ska heta - kan bli något riktigt jäkla bra.

Grym DJ- och artist-lineup med både utländska och svenska tungviktarnamn som t ex Coolof, Tomas Andersson, Kilotin, Jesper Dahlbäck, Funka och Gigolo-folk från Berlin. Dessutom ryktas det redan om en viss herr T-Rauschmierre framöver också...
Och med femtillstånd, bra och väletablerad lokal (med ANTE kvar i baren!!!), bra ljud och ljus, snygg flyer o s v så måste jag verkligen säga att det känns som den mest ambitiösa och roliga klubbsatsningen i stan på ett bra tag.
Hela lineupen finner ni på
http://www.klubbneat.se

Ikväll är det nypremiär för Paradise, en annan av stans tveklöst roligaste, ambitiösaste och på det hela taget bästa klubbar.
Men jag är så pank att det nog får bli hemmakväll med Cissi, TV och hemlagad pizza... Det är okej det också faktiskt.

Kommentarer:
Postat av: Ewing

HAMMARBY KAN INTE VINNA!!!!!!!!

2005-09-20 @ 19:19:54

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits