Sommar i september

Det har hänt en del och jag har varit rent ut sagt urusel på att skriva blogg på sistone.
I korta drag så har jag gjort ungefär följande de senaste tio dygnen:

- Tältat utanför sista Metropolis ihop med Pelle, Max, Mondo-Christian och Aron.

- Gråtit en skvätt inne på Mettan, för att som den kända sången säger "Vem kan skiljas från vännen sin utan att fälla tårar".

- Spelat skivor på Mettan (en halvtimme ute i trädgården, endast stora kärlekslåtar, hade allsång och dansgolv tio på kvällen!), på Nightlifes 5-årsfest (sliten, men det blev riktigt kul till slut ändå), på Mondo innan Bajen-Elfsborg samt på Bomben XL i onsdags.

- Gått på Bajen-Elfsborg, på Östra läktaren eftersom jag skulle bjudit med Carmen-Sharif, men han dök aldrig upp så istället slutade det med att jag tog med Cissi, Elin, Stefan Thungren och hans kompis Henrik. Konstig upplevelse, men roligt att Cissi börjat gilla att gå på fotboll. Trist match och Östra-grejen var definitivt ett engångsexperiment, nästa gång blir det sittplats på gubb-Södra som vanligt igen.

- Gjort mitt första spanskaprov. På en tredjedel av första kursen, vi läser som sagt i grymt snabbt tempo. Jag tror det gick rätt bra faktiskt, missade en del på några delar men klarade ordförståelsen, diktamen och geografidelen i stort sett felfritt tror jag. Vi har ledigt den här veckan så jag får inte resultatet förrän på måndag.

- Ordnat Bomben XL, som återigen blev kanonlyckat. Runt 1000 personer, grym stämning på alla fyra golven. Diplo & Low Budget ägde på hiphopgolvet, indiebattlet blev toppen, PFO gästspelade två låtar - ("Dancing with myself" och "Common People")! Cat5 var jättekoola, Sabrina-killarna såg till att höja medelåldern lite tack vare typ Olle Ljungström, Johan Tormod och Johan Kinde. Och reggaegolvet kom igång till slut det också. Kändes ruskigt bra på det hela taget, och jag är grymt sugen på att vi ska köra vidare med några Bomben-fester under hösten också. 
Här finns det massor med fina bilder fö:
http://bomben.se/images/show.epl?id=52

- Varit i Uppsala och gått på grymma indieklubben Velocity! Dansade som en tok på scenen, köpte öl för 19:-, såg när Fienden-Christian endast iklädd skor, tangakalsonger och skepparmössa stagedivade över en vakt och lyckades bli utkastad från sitt eget DJ-bås! Bråkade med Cissi, redde upp det, hängde kvar och hjälpte min kompis Calle Hedberg att rodda hans grymma house/disco-klubb Elevation på Kalmar Nation. Träffade PFO (han är överallt nu!) som var där för att hälsa på en gammal kompis. Men sen drog vi hem till Stockholm igen vid tiotiden redan, eftersom vi var rysligt trötta och panka.
 
- I söndags var jag slutligen på bio med Martin Rosengren o kollade på "Zozo". Josef Fares film om hur han som barn i krigets Beirut flyr till Sverige. Den var klart sevärd, fin, rolig och grymt snyggt foto. Kändes väldigt mycket viktigare och mer på riktigt än hans tidigare.  


Det är sommar i september och jag har så mycket jag vill göra och borde ta tag i just nu, men jag måste bara se till att orka med det också...

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits