Koka te?

Fick dispens och snabbskrev om min Bajenkrönika nyss. Mycket har hänt det senaste dygnet. Runström är nu officiellt klar för Fulham, Boffa är långtidsskadad och kan om allt går fel vara borta resten av säsongen, och uruguayanen Sebastian Eguren har skrivit korttidskontrakt med Bajen.
Eguren var alltså avstängd ett halvår efter att han testats positivt för kokain i en dopingkontroll för några år sen, något som väckt stor glädje hos Bajenmytsälskare. Gamla klassiska ramsor som "Bajensvin, hasch och kokain" och "Hasch o tinner - Bajen vinner, allez allez socialgrupp tre!" är genast aktuella igen.
Eguren själv påstår att han bara ska ha druckit kokablads-te, något som "alla gör i Sydamerika".

För att säga något seriöst så tror jag att han kan vara ett mycket välbehövligt tillskott till den ytterst sargade trupp som serieledande Hammarby besitter för tillfället. Stark, snabb och passningssäker är några omdömen efter första träningen på Årsta idag.

Igår blev en bra kväll i Stockholm. Folköl på Skinnarviksberget. Vänner på Skeppsbar. Marit hade releasekalas för sin nya kortklippta och rödtonade (och jättefina!) frisyr. Baraelin-Elin hälsade och vi konstaterade att vi båda var alldeles för nyktra. Promenad med Calle Kumlin och Lång-Kalle till Berns. "Äntligen nån som förstår pop", sa Tom och bjöd på en öl. Fotboll i Berzelii Park. Fotboll på gatan till Spymlan. Alexandra, Kornél, Fredrik, Jossan, Karin, Ljungen och massa fler fina. Billy Bragg "Upfield" i det röda hjärtat. Fotboll i Humlan. Fotboll på gatan till Spyan. Martin, Bäcklin, Jessica, Johan och massa massa fler. Fotboll inne i Vita Baren. Jens visade sin singel med legendariska Hägersten Hot Heaven (som alltså var sambaorkestern som förgyllde Söderstadion den klassiska hösten 1982). Serious Party-possen tog över DJ-båset och spelade galna hybrider av samba, disco, drum'n'bass och rock. Älskar den Idon'tgiveafuck-attityden.
Asynja bokar mig till världens bästa Slick om drygt två veckor. Jag blir på toppenhumör.
Alex berättar att han åker till Libanon idag för att spela teater på palestinska flyktingläger i tre veckor, känns inte helt stabilt med tanke på att Israel gick in med trupper där så sent som igår...
Hiphop hos Pecut. Taxitjafsande med två sjukt jobbiga tjejer. Vin på mini-efterfest. Sova bredvid någon. Men bara sova, och det var nog allt jag behövde.

Nu blev det här visst en dagbok igen.

Ikväll spelar jag på Victoria i Kungsan, vet inte alls hur det är där nu men Putte säger att det varit bra senaste veckorna så jag hoppas väl på det då. Kan säkert fixa lite kompispriser i baren till folk som är snälla.


Kommentarer:
Postat av: Elin

Nykter? Hörde du inte hur jag sluddrade och snackade skit?
Nästa gång ska jag se till att du blir lika slirig.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits