Sex grejer (undrar om jag får fler träffar nu pga rubriken)

1. Blev rätt hårt igår igen.
Kom till Vickan vid tio, till ett jättelångbord med halva svenska house-eliten. Fick ett gäng öl där, snackade lite gamla Bonden-minnen mm med födelsedagsbarnet Prydz. Sen drog jag, Kinde, Elin och Stefan Wendin iväg till Trädgården. Black Strobe hade precis börjat och visade sig köra ett liveset med EBM-influerad musik, som mer påminde om DAF än om Mylo. Inte riktigt vad jag hade väntat mig efter att bara ha hört ett par tolvor och några remixar med dem, men jävligt bra stundtals ändå.
Spy Bar på det såklart, och så vidare på efterfest hos nån bratkille med seglarjacka.

2. Fick just mail av Jakob om att nästa "Trädgården Extravaganza" blir torsdag 3 augusti med ingen mindre än Andrew Weatherall!
För er under 25 som inte vet vem han är så var det Andy som producerade och skrev delar av musikhistoriens bästa album någonsin, "Screamadelica", samt sisådär hundrafemtio andra klassiska indiehouseambientdubdiscotechnoprylar. Bland band och artister han remixade på 90-talet finns t ex Björk, The Orb, New Order, Saint Etienne, One Dove, My Bloody Valentine och Happy Mondays. Dessutom hade han egna projekt som Sabres of Paradise och Two Lone Swordsmen.
Jag mötte honom en gång för kanske fem år sen på London-baren Foundry vid Old Street precis. Jag var där för att göra en intervju med Pete Wiggs från Saint Etienne. Han påstod att KLF var delägare i baren. Beta Band spelade skivor hursomhelst och så helt plötsligt kommer det in en snubbe jag inte riktigt kan placera. Han byter några ord med Pete och försvinner på toaletten.

3. Den senaste veckan har jag fått åtminstone en förfrågan om dagen av Stockolms hipstertjejer om min brorsas telefonnummer.
Då vet man att han snart kommer hem. Imorgon  fredag närmare bestämt, han tar en sväng förbi London på vägen, "när man ändå är i Europa", som han brukar säga den världsvana globetrottern jag har till lillebror.
Ska hursomhelst bli kul att träffa honom, sen några år har vi en relation byggd på ICQ-konversationer och ett och annat nattligt fyllesamtal, typ om Martin hör nån gammal Ride-låt på nån gratisfest så brukar han ringa mig åtta på morgonen. Det är väl sånt som kallas syskonkärlek kanske?

4. Jag fick just ett nytt frilansknäck, vilket såklart känns både roligt och välbehövligt. Mer om det vid ett senare tillfälle.

5. Här är mina tre närmsta DJ-spelningar:
Lör 22/7: O-Baren, Sthlm.
Lör 29/7: SLICK @ Kägelbanan, Sthlm.
Fre-Lö 4-5/8: Almas fest @ Ekeberg, Småland.

6. Idag fyller min kusin Lisa 18 år, jag ska dit på middag nu.


Kommentarer:
Postat av: mags

Gurkan.
När sågs vi sist egentligen? Det måste vara EVIGHETER sedan. Satan jag kanske börjat tackla av på gamla dar... Det är fan nog så jag saknar stora gurrasmajlet och tungan i örat lite. Alltid lika trevligt om än lite blött. Alltså i örat.
Nå.
Om inte annat kommer jag över till söders höjder och stalkar dej när du spelar på SLICK, jag är så sugen så sugen på att gå och det blir fankemej aldrig av.
Kramkram.

Postat av: Spicey

ja debban igår var bra. men var var du ikväll? inte på trädgården.

anyways, wonderwall-fest hos på kungsholmegatn snart - om tio dar, vi sak spela in nya verisoner.

just innan debban igår, vice-festen, se:

http://media.tinypic.com/new/

2006-07-22 @ 04:00:47
URL: http://media.tinypic.com/new/
Postat av: Lars

hej, har precis landat i Sthlm efter en tid utomlands. Såg att du spelade på O-baren ikväll och gick dit! Grymt bra set i början, morrisey, PSB, new order (om jag kommer ihåg rätt) Lite väl mkt floor fillers efter det, vilket är ok eftersom du sen spelade bitter sweet symphony som faktiskt förlåter allt. Har nog inte hört dig tidigare men du har ett nytt fan! Cheers/L

2006-07-23 @ 03:57:19
Postat av: JohanM

Glömmer aldrig när jag hittade Andy W:s 12:a. Remixen på "Only love can break your heart" med allas våran kära Sarah C och co. Lyckan var fullständig! Count me in på Trädgården! Ps. Skulle med Dot A anytime! Du?

2006-07-23 @ 04:51:25
Postat av: gustav

mags: Jamen nu sågs vi ju iaf på Tranan i fredags. Det var fint. Mera sånt framöver!

Lars: Ah, tack! Och att det blev lite mycket floorfillers (hey, jag körde fan "Love Generation" liksom!) berodde bara på att det är högsommar och ställen som Sturehof/O-baren då befolkas av en stor drös turister utan någon som helst musiksmak. I deras värld var nog det mesta jag spelade igår ganska alternativt och konstigt.
Jaja, hursomhelst så blev det ju riktigt bra där. Folkligt, festligt och fullsatt.

/g

2006-07-23 @ 17:02:28
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: gustav

Johan: Mmmmmm, Dot Allison var fullständigt bedårande...

/g

2006-07-23 @ 17:03:18
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: gustav

Och Johan, hur fan kunde du skriva inlägg här 04.51 inatt? Var inte du på El Vomito och kramades med mig då? Drog du hem lite tidigare eller gick du in på kontoret och bloggade lite strax före stängning sådär?

/nyfiken i en strut

2006-07-23 @ 17:07:43
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: Torsd.elva-00

En stilla undran: Din vän JohanM, behöver han fortf. ngn?

2006-07-23 @ 22:40:31
Postat av: gustav

Torsd...: Heh, du syftar på min gamla kontaktannons eller? http://gurkbasurken.blogg.se/240206145747_johan_mattson_behver_dig.html

/g

2006-07-24 @ 00:21:48
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: Torsd.

Heh heh huh... Well: Ja, men glöm det. Han är nog ändå inte bög. Adjöss!

2006-07-24 @ 10:45:12
Postat av: gustav

Torsd: Nej, bög är han dessvärre inte.

/g

2006-07-24 @ 11:57:23
URL: http://gurkbasurken.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits