Ett år närmre döden

Jaha så har man avverkat ännu en helg, och kan nu stämpla in 31 år. Det är ju trots allt betydligt äldre än exempelvis Kurt Cobain, Ian Curtis, Jim Morrisson, Buddy Holly, Nick Drake och Jimi Hendrix, samt nästan exakt lika gammal som två av mina mest ångestladdade favoritförfattare - Stig Dagerman och Sylvia Plath - hann bli innan de valde att avsluta sina liv. Plath föddes för övrigt 27 oktober, precis som jag.

Men nu var ju inte det här riktigt meningen att bli en makaber uppräkning av massa kända personer som dött unga, likt den där sången som Ola Salo presenterade häromkvällen med ett korkat men nånstans ändå lite roligt uttalande om flygplan i Vita Huset...

Jag tänkte mest bara säga att jag hade väldigt roligt i helgen.
Började med en mycket trevlig och jättegod middag hos mamma i Årsta. Fortsatte i glada vänners lag på Carmen. Ska försöka minnas alla som var där i någotsånär kronologisk ordning; Cissi, Cissi, Malin, Eken, Björn, André, Kringlan, John, David, Spicey, Junior, Felix, Jenny, Charlotte & Kajsa (som inte kom in), Martin, Slätt & Jenny, Isobel, Katrine, Linus & Jens ("insläppet är stängt, kan du komma ut och ta in oss!"), Alice och säkert massa fler som jag inte kan komma på nu. Förlåt! Men väldans trevligt var det hur som helst.
Sen blev det champagne ur Coca Cola-muggar i ett kylslaget Björns Trädgård. Glassigt. Taxi till Spyan. Long Islands och mer champagne och Fernet och öl och gratulationer. Jakob Grandin virade in hela mig i Gaffa-tejp inne i Nacht-baren. Margret och Rebecka spelade grymt i Vita. Dansade inte på bardisken! Efterfest ute i Aspudden.
En hård med lyckad födelsedagskväll med andra ord.

I lördags var det tänkt att bli lugnt, men min kära vän Dana fyllde ju år (också 31, han är exakt 11 timmar yngre än jag), liksom Restaurang Centro (blott 1 år). Hos den sistnämnda var det fest med god plockmat, bål, roséchampagne och bärs. Rusiak, Pee-Wee och Luciano ägde i DJ-båset med värsta hitparaden, allt från Oasis till Madness till B52''s till Gloria Jones till Sherlock! Och Rusiak körde givetvis sin helt fantastiska nya låt, "Walk On", som jag skrev om här redan 17 mars i våras. Fick singeln häromveckan. Tripoli heter projektet, hans exfru Sofia är det som sjunger och jag tror och hoppas den kommer slå massive, för den är helt sjukt bra verkligen. Så snygg, så suggestiv, så jävla bra.
Lyssna själva här: http://www.myspace.com/tripolistockholm
Sen Spyan igen, där Helt Off-gänget med Timbuk i spetsen fullständigt krossade i Vita Baren. Sundevall och Sebastian greppade micken om vartannat, och stället fick ha öppet till halv sex.

Söndag var sömn, chill, jobb och inte så mycket mer alls. Och de närmsta dagarna kommer se ut så också, med framförallt väldigt mycket jobb. Det ska också bli kul.

Kommentarer:
Postat av: Lars Anders Johansson

Ett år till som du har undsluppit döden. Är vi inte alla lika nära hela tiden?

Postat av: olle

här finns en video av tripoli också:

http://www.razziarecords.se/default.asp?id=357

2006-10-30 @ 23:47:38
Postat av: Kristoffer

GRATTIS GUSTAV GELIN!

2006-11-06 @ 17:25:41
URL: http://kriff.fett.org

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits