Gud, jobb, juveler och så den självklara spyan

Sådär ja! Nu har jag snackat med Hammarbys och hela Allsvenskans skytteligaledare Paulinho inför matchprogrammet på måndag, samt skrivit en liten krönika till detsamma.
Pållen var snäll, riktigt lätt att prata med. Vi snackade om skador, om självförtroende, om tränare, om anfallspartners, och givetvis lite om Gud också. Paulinho tror på Gud. Jag tror på Hammarby. Det är nog ganska likt egentligen. Söderstadion är min kyrka som jag återkommer till så ofta jag kan. Hammarby är religionen som jag aldrig kommer svika. Och så vidare. Det blev lite det temat på krönikan också.

Annars har det hänt rätt mycket. Jag har fixat lite saker, både jobbiga och roliga. Fått ett jättegrymt jobb (inte på heltid alltså, men ändå). Det kommer ta en hel del tid till en början, och det kommer synas och märkas ordentligt om knappt ett par veckor ungefär.

Har fixat med ljudgrejerna till Juvelen-spelningen på Sally imorrn. Kommer bli grymt! Hoppas verkligen att det blir mycket folk där, det borde det rimligtvis bli med tanke på hur mycket snack det har varit, och att det ju faktiskt är alldeles gratis.

Nu ska jag ut på nån sorts gratisfest, sen blir det som sagt Carmen och Spyan.
På lördag spelar jag förresten på Spy Bar igen. Såhär skrev de om det i sitt utskick imorse:

Vita baren: Sebastian säger ofta att Vita baren ska vara lite lugnare än de andra delarna. Ett ställe där man kan ta en drink, prata och kanske till och med inte dansa. Denna kväll kan han dra något gammalt över sig, för Gustav Gelin och Johan Kinde kommer spöa skiten ur allihopa med bästa discon, glamrocken och allsångsindien.

Det kommer bli bra kvällar. Ikväll, imorrn och på lördag!


Kommentarer:
Postat av: S

O ja som just funderade på vem som skulle bli Spy Bars nya Liselott.... Haha!

2006-10-18 @ 23:03:24
Postat av: nyckfull.net

nybliven på myspace och har redan 294 kompisar, haha, vad har du gjort dom senaste dagarna?

Postat av: jimmy

Alltså det där Spy Bar. Är det något att ha? Sure det är öppet till 05:00, men hey hey hey. Fel sida stan. Näääää, jag passar ett tag till. Om Springan får spela någongång i något av alla rum så sure, då är vi där. Fan, de där bratsen hade ju cowboyhattar som fan för några år sen. Det modet kanske har försvunnit. En revival vore på sin plats! Det och skägg! SKÄGG! RÅKK! YEAH! Den elfte november kär vi SKÄGGRÅKK EXTRAVAGANZA på Springfield. Egentligen inte större skillnad mot en vanlig kväll, förutom att de hundrafemtio första som kommer och har skägg kommer in gratis. Fejkskägg är tillåtet! SKÄGG! RÅKK! Vad blir det, SKÄGG-RÅKK!!! Hösten 2006 är vi i minoritet. Vi borde ha något slags bidrag. Ge mig pengar!

2006-10-20 @ 15:36:00
URL: http://www.myspace.com/klubbspringfield
Postat av: jimmy

Föresten så är Faster Horses uppdaterad.

Postat av: gustav

Jimmy: haha, går det ens in 150 pers på Springfield? Och är det inte gratis för alla ändå?
Fö så har väl skägget varit poppis rätt länge nu. Jag själv har ju sportat det i dryga två år t ex, och jag brukar ju knappast vara i första ledet vad gäller utseendetrender direkt.

Men kom till Spyan imorrn när jag spelar då!
Ring eller messa mig så fixar jag lista, och stammispris i baren så du slipper gnälla på hur dyrt det är. Deal?!

/g

2006-10-20 @ 15:40:18
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: Anonym

Ojoj, här går det undan. Svar direkt! WOW! Tack för inbjudan, men jag ska (nog) ta en riktigt lugn helg.

Jo, det är fri entré, hos oss. MEN! Snyggast skägg vinner, ehhhh något fint.

2006-10-20 @ 15:42:49

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits