Happy When It Rains

Det regnar utanför fönstret. Det luktar rök härinne så jag måste ha öppet för att vädra lite. Det är kallt, men jag värmer mig med ett täcke, nybryggt kaffe och Jesus And Mary Chains "Darklands"-skiva. Var många år sen jag lyssnade på den senast, och jag hade kanske inte glömt hur bra den är, men åtminstone lagt den i nån sorts gamla-indieskivor-som-man-trodde-man-tröttnat-på-eller-växt-ifrån-fack. Jag kunde såklart inte ha mer fel. Den krossar fortfarande och får mig att må bra en sån här riktig pissmåndag i början av oktober 2006.
Jag har fått en bärbar dator av min käre far. Eller inte fått egentligen, fått låna på obestämd framtid. Det känns bra att kunna sitta i soffan, ligga i sängen, flytta runt lite varthelst jag har lust, och ha en egen dator att leka med. Det är inget modernt monster, bara en helt vanlig halvgammal Dell som pappa inte behöver just för tillfället så jag fick ta hand om den ett tag.
Sitter och skriver en massa nu. Det har varit ganska mycket skrivjobbande på sistone, vilket känns både bra och jobbigt. Mest bra såklart, om jag bara lär mig såna där banala saker som självförtroende och disciplin så.

Kommentarer:
Postat av: Hermann Dill

Slog precis på en och satte på Darklands. Du har helt rätt, den gör vilken måndag som helst fin.

2006-10-02 @ 15:28:19
Postat av: Spicey

Soft med en bärbar. Nu är dte iof inte sommar pågång, snarare en kort höst och sen vinter väldigt snart, men en "kul" grej är att de har fixat trädlöst internet på hela söder, he, runt nytan alltså. Så ta med datorn och skriv lite på cafeer runtomkring ;.)

Från 99:- i månaden. Kolla länken. Annars är ju String gratis. Men men, 99:- om man bor i området, vilket jag inte gör. Telia tog btw nyligen 1400:- i månaden nånting för deras Homerun, som är lite samma. Billigt. Not. Just, här ska vi, inom iof 1-2 år, få 100MB/sek bredband som ska ingå i hyran - enda tillägget blir 129:- i månaden cirka. Det är nog framtiden, kan inte vara kul med en 3-400 i månaden för vanligt bredband hemma.

100 MB/sek (för runt en hundring extra i hyra) blir kom jag fram till, över 200 gånger snabbare än mitt nuvarande internetabonemang. Nåja, nu blir det frulle till frugan!

Hoppas länken "Trådlöst för söderbor" funkar -->

Postat av: ida

JAMC är alltid bäst, det vet du väl.

2006-10-02 @ 18:22:09
Postat av: Åsa

Söt blogg. Det där när man måste vädra för det luktar rök och så börjar man frysa och måste värma sig och så röker man igen. Vardag.

2006-10-02 @ 20:31:39
Postat av: Sahar Sorati

Hej Gustav!

Kan du maila mig? Jag måste fråga dig en sak.

/Sahar

2006-10-02 @ 21:26:39
Postat av: Sahar

sahar@nollapan.se

2006-10-02 @ 21:27:15

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits