Hemmakvällstelefonen

När jag nån gång ibland bestämmer mig för att ha hemmakväll på en helgdag så innebär det vissa komplikationer. Eftersom jag är så omåttligt populär, och samtidigt har sån bristande karaktär, kan det vara ganska påfrestande med en massa vänner, bekanta, gamla ragg, efterfestaspiranter och annat löst folk som ringer halva kvällen och hela natten igenom. De ringer vanligtvis av tre olika anledningar:

1. De vill att jag ska ta in dem på Spyan.
Rätt många jag känner har av nån anledning fått för sig att jag jobbar på Spy Bar och ringer följaktligen mig varje gång de tvingas köa längre än några minuter. Jag antar att det beror på att jag ofta varit snäll och bett Liselott/Johan/Karin/Calle att släppa in folk där, och att detta folk lärt sig att det är bekvämt att kunna ringa mig. Och visst, det är inget jag tar illa upp för eller så, fortsätt ringa om ni vill, men bli inte sura om jag inte kan ordna in er bara.

2. De vill ha efterfest/undrar om jag vet vart efterfesten är.
Där får jag nog skylla mig själv rätt mycket. Efter alla dessa år med efterfestande är jag väl en ganska logisk person att ringa till som efterfestcentral i nattkröken.

3. De undrar var jag är rent allmänt och vill dra ut mig på galej.
Det är fint såklart att folk bryr sig om en och vill träffa en, men jag har som sagt så dålig karaktär att jag helt ärligt skulle kunna dra iväg klockan två på natten bara för att nån polare utlovar gratis öl och discodans på nån fancy fest.

Igår började mina kvällsflanerande vänner ringa ganska exakt vid nio-tiden. Strax efter halv elva stängde jag därför helt enkelt av telefonen. Vid tretiden slog jag på den igen och SMS:en haglade in. "Vad gör du ikväll då?", "Var är du?", "Erik?", "Det är fantastiskt här!", "Ni ska inte ut i alla fall?" och det allra bästa, från 03.17 av min käre vän Dana: "Tyv,m".
Sen började det ringa igen. Jag ignorerade allt och alla totalt. Men från 3.26 och fram till 8.30 hade jag hursomhelst precis tio stycken missade samtal.
Jag vet inte om det är normalt, tragiskt, larvigt eller vackert, eller om det bara visar att jag är en extrem nattmänniska helt enkelt.


Kommentarer:
Postat av: robert

jag fick också det där "erik?".
fick du det av christian?!
säkert nån konstpryl ;)

Postat av: gustav

robbie: Japp, men jag tolkade det lite annorlunda...:)

/g

2006-10-21 @ 13:03:38
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: robert

gustav: jao, jag skämtade till det lite.
var hemma inatt jag med. lustigt när folk ringer och man är i dvala av sömn...inte ofta det händer!

2006-10-21 @ 14:13:02
Postat av: eken

vafan heter du på myspace då? jag valde babyjesus.

2006-10-22 @ 14:26:24
URL: http://www.babyjesus.se/blog/
Postat av: 'alma' (kompis från förr)

still going strong ser jag... nyligen upptäckt att var och varannan har en blogg (även altså lilla jag) och hittade dig nånstans hos någon (jag letade BRA mode/kläd-bloggar, finns FÅ riktigt bra!). det var trevligt. nu får vi se om du kan lista ut vem jag är :) KRAM!

2006-10-27 @ 13:18:20
URL: http://whatalmawears.blogspot.com/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits