9-1

Jaha, så var det match ikväll igen då. Den så kallade peppen har sällan varit längre bort.
Det kommer eka tomt på Nationalarenans södra läktare i Såålna vid åttatiden, men vi blir trots allt fler än de dryga femtonhundra gnagetfansen som orkade ta sig till Söderstadion i våras.
Givetvis lyckades jag ju missa den matchen. När alla mina grönvita vänner firade derbysegern då landade jag precis på Arlanda efter några dar i Budapest.
Jag har sett samtliga hemmamatcher utom den, samt varit i såväl Kalmar, Solna, Göteborg och Södertälje för att se Bajen spela i år, men jag lyckas naturligtvis missa matchen som antagligen kom att bli säsongens höjdpunkt i Hammarbyvärlden. Så typiskt mig.

Kvällens returmöte har jag som sagt låga förväntningar inför. Så låga att ett ord som "obefintliga" är en grov underdrift.
Jag tror, nej jag är fullt övertygad om, att AIK kommer köra över oss ikväll. Och jag är ganska övertygad om att det blir nån form av kravaller/publikskandal, samt självklart något bortdömt mål och tveksamma domarinsatser i övrigt.

Men trots att min magkänsla är tvärsäker på en förlust så kommer det inte hindra mig från att sjunga, stötta och göra det mesta jag kan för att hjälpa fram det Bajen jag brunnit för och älskat av hela mitt hjärta i 23 långa år.
Under de åren har vi som min bloggrubrik bekräftar varit ännu längre ner i de djupaste förnedringsträsken.

***
Två till fotbollsrelaterade saker att uppmärksamma idag:
1. En ny fotbollsblogg har startats med många intressanta skribenter som exempelvis Offside-killarna Jesper Högström, Magnus Hagström och Ulf Roosvald samt bästa Isobel.
http://trehornorstraff.blogspot.com/

2. Kjelle blev petad till slut och ska enligt säkra källor hos några av Djurgårdens finare grabbar fortsätta inom klubben med den nya posten som Järnkanin.Kommentarer:
Postat av: Kristoffer

Hur många gånger ska jag behöva säga det?

PEPPET! PEPPET! PEPPET!

2006-09-26 @ 18:31:49
Postat av: Peter

Det var fan vad enkelt det går när man sliter lite. Och har lite flyt. Perfekt taktisk match! Grymt!!!

Postat av: David

Fan så fel du hade och fan så skönt det va! Hata sorkarna!

2006-09-26 @ 22:58:09
URL: http://davidarlemalm.blogspot.com/
Postat av: Maria

Och så lite våld såklart. Suck.

2006-09-26 @ 23:56:34
Postat av: Niklas

Inte många rätt (som tur var), men buset slår ju aldrig fel...

2006-09-27 @ 10:52:03
URL: http://raketmaskinen@blogspot.com
Postat av: Fredrik

Ahh, vilken urladdning både på plan och på läktaren! Samtliga var faktiskt riktigt grymma igår, tycker synd om alla som missade matchen. PFO måste bli kvar, hoppas du gör vad du kan för att få honom på rätt tankar. Kan du inte erbjuda honom en DJ-deal eller nåt om han stannar? Att han får hänga med dig och spela på de hetaste klubbarna i Stockholm nån gång i månaden?

2006-09-27 @ 12:21:00
Postat av: Fotball DJ-Man

Mats Rubarth är en bättre DJ än PFO.

2006-09-27 @ 15:28:30
Postat av: Anonym

ja, vilken smaklös fotbollsnolla är bäst DJ?

spännande. verkligen spännnande.

vem är mest välklädd av chippen och ljungberg?

nej, snälla, svara inte.

skönt iaf om äcklen torskar guldet.

2006-09-27 @ 16:14:43
Postat av: Tomasz Amadeusz Gromkowski

Igår gick det för mig efter mindre än fyra minuter, och igen cirka tjugo minuter senare. Otroligt märkligt. Minns inte när det hände senast. Typ första gången man gjorde det? Hammarby kan inte vinna.
Usel match. Att vi bara vann med 2-0...Så många missade chanser:-)
Blev så lycklig och full att jag kräktes. Senast det hände var den magiska natten på söder. Kvarnen. Personalen i bajentröjor var lika fulla som besökarna. Jag kramade Tomten, som grät som ett barn. Åh vad jag vill så gärna kunna krama Tomten igen....AIK och Elfsborg torskar tre fyra på rad och vi vinner lika många. Det blir det ju riktigt intressant.

2006-09-27 @ 17:46:43
URL: http://grom.blogg.se
Postat av: gustav

Ja jävlar, det gick ju rätt bra till slut!

Snackade fö lite kort med PFO efter matchen, han var på väg till oss på Carmen men han åkte hem och sov istället. Det var nog bäst så. Lovar att göra vad jag kan för att övertyga honom om att vara kvar i Bajen!

Kriff: Jag VEEEET, men det är svårt att lära en gammal hund sitta och jag tycker faktiskt att "peppen" låter bättre än "peppet".

/g

2006-09-27 @ 18:59:10
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: Kristoffer

Jag tror att du tänker på Pöpen, han Kent-tjommen. Då låter det bättre. Tänk om han hetat Pöpet. Inte bra.

Men peppet, det låter bra!

2006-10-02 @ 16:22:17

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits