En artikel

Nu har nya Nöjesguiden kommit med mitt (och Daniels och Annies) knäck om Stockholms nattlivshistoriska skrönor och annat skvallrigt.
Blev rätt kul tror jag. Har alltid svårt att bedöma mina egna grejer, och är nästan alltid grymt osäker och ångestfylld när jag skickar iväg texter.
Här är den hursomhelst, för er som inte orkar eller har möjlighet att gå iväg till nåt hippt place och hämta upp en tidning själva:
http://www.nojesguiden.se/klubb/article.asp?aID=13381

Om några veckor kommer nästa Pause där jag har en rolig text också, måste förresten göra några ändringar och fila klart på den exakt i detta nu!

Vad händer för roligt i helgen folks? Jag vill ha roligt, men är i vanlig ordning inte så stadd i kassan direkt. Funderar faktiskt lite på att gå på Undicis after work-premiär, bara för att jag fått inbjudningar av dem i flera år utan att gå mer än en gång, och för att det skulle vara ganska eh... annorlunda. Och gratis dårå.

Annars vore Neats 1-årsfest med I-F på Grodan riktigt kul. Kanske Paris och Streetwaves på Debban Meddan imorrn. Kanske lite Carmen-häng också. Definitivt lite Spyan-häng framåt nattkröken.
Jag tror knappt jag nämnt Spy Bar här på jättelänge. Det betyder inte på något sätt att jag slutat gå dit eller att det blivit sämre, snarare tvärtom. Eller jo, en sak har varit lite sämre. Några av vakterna där har börjat kasta ut folk på löpande band, trots att de inte ens är särskilt fulla eller misskött sig på annat sätt.
Det kan finnas ett samband med att Calle Sundevall varit på semester ett tag. Han borde vara tillbaks nu dock.
Är även spänd av förväntan inför Spyan-gängets nya satsning på gamla Stacy (utan "s", det är ett konstigt missförsstånd bara). Det viskas om techno, och det kan nog bli toppen tror jag.


Kommentarer:
Postat av: Goesta

Jag har inga roliga förslag men lovar att bjucka på en öl och lite cigg om vi springer på varandra.

Postat av: eken

shit, nu blir det säkert kö vid Sandhamsgatan 25. 'flickorna' blir kanske rädda nu. ja du, tänk om du kunde tagit med mer 'polar-prylar' - sicken läsning det blivit! ---- hittades näck på Kvarnens toalett. ---- blev utslängd och portad 4 life från Carmen efter att ha skrivit 'Carmen e bög' med spritpenna på toaletten. ---- blev avsugen av en gay på indiekryssning... hoppla, mycket bög & dass!

2006-09-29 @ 22:50:41
URL: http://www.babyjesus.se/blog/
Postat av: gustav

Goesta: Ja, skulle va kul att ses snart, länge sen!

eken: Hahaha, jag tänkte faktiskt ta med Kvarnen-toalett-grejen, men det kändes nånstans lite _väl_ taskigt. Papa Dee-storyn (you know it) var däremot med, men Sparr fegade ur och tog bort den.
Hade lite för kort om tid, skulle nog kunna hittat femtio till roliga anekdoter om jag jobbat ännu hårdare på det.
Men det blev väl ganska bra ändå hoppas jag?

/g

2006-09-30 @ 12:21:27
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: Marcus

Det var en grymt rolig artikel! Den senaste tiden har man fan bara gått ut fem dagar i veckan på rutin, men nu fick man en nytändning igen, det händer roliga saker trots allt!

2006-09-30 @ 15:16:58
Postat av: gustav

Marcus: Man tackar!

/g

2006-09-30 @ 16:06:28
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: småstadsbarn

Vafan de där grejjorna är typ vad som händer under EN bra småstadsvillafest.

2006-10-10 @ 17:34:46

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits