Sally Cinnamon

1. Ikväll är det dags att gå på Söderstadion. Lida sig igenom två knappa timmar av förnedring när Bajen dominerar matchen, äger bollen, anfaller, skapar chanser, får tolv hörnor och arton avslut på mål, men när Blåvitt givetvis kontrar in en boll i sjuttioförsta minuten och vinner på den.
Antagligen får vi väl ett fullt regelrätt mål bortdömt för offside också, som vanligt med andra ord, samt troligen ett par skador på nyckelspelare. Ska vi säga Paulinho och Stoor kanske?

I och med Kalmars och Helsingborgs vinster igår ligger Bajen numera på undre halvan av serietabellen. Betänk då att vi låg i topp under hela långa sommaren. Det känns onekligen att hösten är här, och det var onekligen ett bra tag sen hösten var Hammarbys årstid.

För övrigt är det ganska intressant att flera tidningar idag har valt att illustrera gårdagens "derbyfest" på Råsunda med bilder på bengaler på läktarna. Samma bengaler som för ett par veckor sen "dödade fotbollen" i exakt samma tidningar. Såg precis att bäste herr Rickmer också hade uppmärksammat det.

2. Och direkt efter matchen åker jag till Centro för att ha premiär på min och min käre kusin Jonas Markbäcks lilla barklubb SALLY. Det blir britpop, indie, electro och lite annat roligt. Rabatterad öl till alla vänner, inget inträde, öppet 21-01, kom dit!

3. Jag har lite ont i knät idag, det gick lite vilt till igår. Nytta och nöje förenade i en alldeles underbart utflippad kombination...


Kommentarer:
Postat av: Kattmorfar

Vad du inledningsvis beskriver låter som en relativt normal Blåvitt-match (bortdömda mål inklusive), med det undantaget att du tycks förutspå att änglarna vinner ikväll. Så blir det nu naturligtvis inte, men tack ändå för lite skön verklighetsflykt.

2006-09-21 @ 16:31:52
Postat av: joel

Zengin är en idiot. Blåvitt skulle däremot haft en straff i slutet.

2006-09-21 @ 21:25:31
Postat av: eken

låter hjärtslitande det där. ungefär som att gå och se tom petty och VETA att det blir en dålig konsert. nåväl, händer det något kul i morgon [fredag?].

Postat av: eken

eh, kanske dags att byta ut maritbilden i länken... :/

såja!

2006-09-22 @ 00:44:26
URL: http://www.babyjesus.se/blog/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits