Träningsvärk

Jag har träningsvärk i benen idag. Låren är stela som takbjälkar, ljumskarna värker och fötterna ömmar.
Det är resultatet av två timmars fotbollsspelande igår eftermiddag på Katarina Södra skolgård ihop med folk från 7 år och gissningsvis en bit över 50 åtminstone.
Årets första aktiva fotbollsspelande var därmed avverkat och fy bubblan vad kul det var!

Strax innan dess hade jag gjort årets första aktiva fotbollstittande på Söderstadion. Hammarby nollnollade i genrepet mot Vålerengen och alla som har något intresse av fotboll har nog redan läst vad som bör läsas om den matchen. Glädjande att Richard Kingson kändes stabil, glädjande att backlinjen var den säkraste lagdelen helt otippat och kul att se Lolo Chanko och Emil Johansson så bra tillsammans på vänsterkanten.
Det var det positiva, vi nöjer oss med det här tycker jag.
Om en dryg vecka är det dags för avspark på riktigt. Blir nog ingen resa ner till Gais-matchen för mig dock, har inte råd, och har för mycket annat också.

Annars har helgen varit hård och rolig med ingredienser som Fienden-fest, extremt mycket fotbollstittande och fotbollspratande, öldrickande, järndrickande, solgassande, promenerande, Ace-trängsel med tillhörande Teenagers-konsert, Snotty-häng, Murphy's-häng, Julia-häng, O-Baren-häng, O-Baren-skivspelande, Söderkällaren-häng, Neu-kortvisit, Spy Bar-fylla, efterfestlångkörare, bakisfikande, sängliggande, kompishängande, musiklyssnande och bokläsande.

Fast inte alls i den ordningen.

En bra helg. Och jag tror det är en bra vecka som har börjat nu också.
Mycket jobb, ett par roliga möten i slutet av veckan och en hel del annat skojigt som händer.

Kommentarer:
Postat av: Goesta

Jag ligger i framkant och har minsann spelat två pass utomhusfotboll redan, träningsvärken har suttit som en smäck vid båda tillfällena. Men men, man får glädjas åt det lilla, armen är kvar där den ska och inga ledband har ännu trasats sönder i år. Det är inte fy skam. (pepparpeppartaiträ)

Postat av: gustav

goesta: Vi får ta och spela ihop nån dag snart då! Det är ruskigt kul verkligen, så länge inte folk kör för seriöst/är för bra alltså.
Det ska vara fotboll på lek.

Lär väl bli en Trädgårdscupen i sommar med förresten, så spar armbrytandet till dess igen!

/g

2007-04-03 @ 16:16:48
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: Kringlan

Jag kan fortfarande inte gå heller, men jävlar vad jag fick bollen i mål ändå. Vi gör om'et snart!

2007-04-03 @ 23:37:34
Postat av: eken

Mja, e-sport möjligtvis. Riktig idrott gör att jag lutar mig mot uttrycket 'lekmän göre sig ICKE besvär'. Pust. Skulle vara Golf dåra (gurk-ord!) om jag inte står emot morsans predikande. Ordet 'skojigt' slog mig som en trottoar i nyllet, jag helt tappat det ordet. KOM TILLBAKA!

2007-04-04 @ 01:00:02
URL: http://www.babyjesus.se/blog/
Postat av: gustav

Kringlan: Ja lätt!
Du var värsta grymma targetspelaren, stod längst fram vid mål och väntade på bollen för att dunka in alla mina inlägg, lite som Peter Markstedt gjorde när Bajen vann guld 2001. :)

eken: Äh fan, kom igen nån gång, du kan spela fem minuter bara och dricka bärs bredvid resterande tid.

/g

2007-04-04 @ 12:13:58
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: Anonym

jag är gärna med och bollar, blirenåt i påskhelgen kanske rentav?

2007-04-04 @ 12:35:56
Postat av: jonas

jag är på nästa gång!

2007-04-04 @ 13:47:19
URL: http://thelastjonas.blogspot.com
Postat av: Spicey

Jag e game också. Jag står med som deltagare, på nätet, i den där matchen vid hornstull/långholmen för några år sen, trots att jag inte ens var där. En inställd spelning är också en spelning. Så viss erfarenhet har jag ju.

2007-04-04 @ 18:34:01

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits