Bastu, bärs, bloggande, bartenderlegender och Bajen

I tisdags - bastu och bärs med DetLjuvaLivet-Goesta/Eric och Richard Slätt. Det var många fina samtal under kvällen, även om det blev lätt rörigt ganska ofta på grund av de mångna dansk-inköpta ölen. Vad jag minns så handlade det mest om det gamla vanliga. Lite kärlek, lite fotboll, lite musik, lite bloggande, lite media, lite politik, lite annat. Och så spelade vi TV-spel. Jag slog vad med Richard om att Donkey Kong-spelet var från 1981 och inte 1988, vilket han trodde. Givetvis hade jag rätt. Givetvis sög jag dock kopiöst på att spela, som alltid. Dataspel är roligast när de ska lanseras på gratisfester.

Det blev rätt sent så jag sov på soffan där i Hägersten, och när jag lite lagom sliten stapplade neråt tunnelbanan i snöslasket på onsdagsförmiddagen träffade jag ingen mindre än Romantics-Peter!

Alla ni som är under 23 år, alternativt inte var stammisar på Metropolis de första åren, har nog ingen som helst aning om vem "Romantics-Peter" är. Men vi som tillbringade exakt varenda fredagskväll på det här årtusendets första par år inne i den så kallade "Filmbaren" på Södra Riddarholmshamnen 19, för oss är Romantics-Peter lite av en legend.
Det var därinne jag träffade och lärde känna massor av såna som kom att bli vänner, eller i alla fall polare. Pelle, Calle, Carin, Christin & Magdis, Ida, Emelie (fast det var nog ärligt talat nån meter strax utanför, på dansgolvet/i DJ-båset)... Det var därinne, och av Romantics-Peter, som man fick Jäger-shots, Fernet-shots och någon gratisöl för mycket ibland. Det var Peter man alltid hälsade på först på hela Mettan. Ja, efter vakterna och Maria/Anna-Karin i dörren dårå.
Men Peter jobbade bara där två år nånting, sen försvann han till fucking Mera vid Stureplan. Var barchef i kostym där under typ fyra år, men berättade på T-banan igår att han numera är restaurangchef på Broder Tuck.
Vi måste börja hänga där lite mer alltså. De kör konserter och en del rätt bra klubbar där nu och sådär, och har öppet till tre, vilket inte är alla Söderställen förunnat direkt.

Igår efter några timmars jobb blev det så en fika med Dana på String, och senare på kvällen Rodeo-festen på Björn Borg-butiken i Sturegallerian där det bjöds på champagne, bärs och drinkar i nån timme för mycket för mitt katastrofala omdöme...Hann dock med en kort men intensiv, och grym, Revl9n-konsert på Riche samt ett kort besök hos Kornél på Teatron innan jag tog sista tunnelbanan hemåt och sov som en duktig man.

Skippar Nitty Gritty-festen ikväll, måste ta det lugnt, och måste vara i form för morgondagens strapaster som innefattar bland annat årets första Bajenmatch för min del. Mot Giffarna Sundsvall. Utomhus. I minusgrader. I Södertälje...
Jag är, tro det eller ej, ruskigt pepp ändå. Har längtat så jävla mycket!

Kommentarer:
Postat av: maartin

haha, sic att tucken har öppet till 3!

Postat av: gustav

maartin: Japp, det är lite skumt faktiskt. Är väl typ Kvarnen, Debban+Medis, Kellys, Bullwinkles, Big Ben och Malmen som är öppet till tre på hela (östra) Söder vad jag vet.

Softa bilder från igår på din blogg förresten, haha!

/g

2007-02-15 @ 18:04:19
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: Anonym

Vad nu? Gurkan blir dissad av götets fashionmaffia?
http://fashionmuslimetterna.blogg.se/311206145929_gggggggggrubriker_kan_d.html

Postat av: gustav

Haha, ännu en välmotiverad, välformulerad, välunderbyggd, halvanonym Internet-diss. Just can't get enough!

/g

2007-02-15 @ 18:31:01
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: Spicey

Fler artiklar, i textformat ;-) ------->

Grand Master Flash Intervju
Blandband - Artikel - Edge
DJ Förhör med Tom Pyl och Magnus aka Unfinished Burritos
Edge - Klubbguider!
Patrik Arve Intervju
Bruce Leenus Intervju
Oss bovar emellan - Krönika - Edge
Sista Ordet - Jenny Arvenäs
Sleepy Intervju

Postat av: gustav

Spice: Fet nostaligtripp ja, men posta helst inte MASTODONTLÅNGA inlägg här framöver är du hygglo. Antar att det var därför bloggen låg nere hela natten/morgonen.

/g

2007-02-16 @ 11:35:44
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: Lil'kringlan

Jo, tack för i onsdags Gusten. Fint att du börjar gå hem tidigt nu. Lite tråkigt också faktiskt
, men du och din lekamen mår gott av det hoppas jag.
Jag å mala drog iaf till east och tro det eller ej men den första vi såg var robinson-robban.
Nu sitter jag med Cirran hemma hos Bäckan och pratar om den jävliga Kärleken, Kuken å Fittan och allt vad det innebär blablabla. Äsch, du vet hur det är. Ses imorgon älskling.

2007-02-17 @ 04:35:47

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits