Bästa måndan (uttalas med Svajens Hedemoradialekt)

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/153/857337~The-Simpsons-Homer-To-Alcohol-Posters.jpg

Var grymt på Berlin igår. En sån där måndagkväll som bara händer på sommaren. I mitten av juli. Klassiska svenska industrisemstern. Per-Albin, Tage, Palme, Ingvar. Folkhemmet byggdes inte på en dag...
Jag är bakis, kanske fortfarande lite full nästan. Men det förtjänar jag att vara när jag faktiskt lyckades vara hemma hela helgen. Inte ens en enda liten söndagsöl blev det.

Åt den ljuvliga rödingen på Berlin. Snackade med Jesper i baren. Richard kom dit och var min sidekick i DJ-båset. Öl i mängder. Sen bara vällde folket in. Johan Risberg. Bästa Alice, direkt från England. Isak. Ida och Friedman. André, Kalle Bylund och Mucko. Erik Dellgren, Sandra, Jossan, Adrian, Magnus, Fanny, Erik, Joel, Jonas, Gurra, Matte, Alex... Massa massa fler. Ibland är det bra att ha abonnemang på telefonen.

Sjukt roligt att spela. Southside Stalkers och TTA, Bowie och Clash, Jens Lekman och Pacific, Sonic Youth och OMD, New Order och Embassy, Eldkvarn och Springsteen, Heavenly och Those Dancing Days, Johan Borgert och Jonas Game. Allt för vännerna. Bärs och järn.

Sen F12, smockfullt. Kom nästan inte in först. Var tvungen att ringa Andreas Höistad för att bli insläppta. Knökat, hängde till vänster. Pussade på Kornél, fick glass av Makode, blev fotad av Ivan (med en glowstick - eller "technorör" som TTD-tjejerna kallar det, haha - som mest liknar en minimal kuk), hälsade på säkert femtio pers till. Blev full för kärlekens skull.

Kommentarer:
Postat av: Richard Slätt

Sa ju det, mycket bra namedropparlista. Hur du kan hålla alla namn och ansikten i huvudet är för mig ett under.
Tackar som fan för igår och på fredag kör vi över den här staden.

Postat av: gustav

Richard: Vissa är bra på att behålla flickvänner, betala räkningar i tid eller kicka en fotboll tusen gånger. Jag råkar vara bra på att minnas namn och ansikten istället. Vet inte riktigt vad som är bäst... :)
Vi kommer välta hela jävla Södermalm på fredag!
/g

2007-07-17 @ 14:15:50
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: Richard Slätt

Haha!
Underbart min vän! Nu blir det arbetsknarkande här och sedan imorgon är det match. Vi får ta och höras under dagen i morgon om när jag kommer ifrån här och när vi drar till Chris och så.

2007-07-17 @ 14:18:58
URL: http://rattochslatt.blogspot.com
Postat av: jonas

http://www.svd.se/dynamiskt/noje/did_16259393.asp

2007-07-17 @ 14:34:08
URL: http://thelastjonas.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits