De nada

bakis

Jävlar vad bakis jag är idag. Skulle behöva Adam och hela hans kompani med Bakis-tabletter här just nu. Det släpper liksom inte. Huvudvärken, illamåendet, yrseln, ångestattackerna...

Men det var kul igår. Jävligt kul. Kanske lite för kul till och med.
Först grymt trevlig middag hemma i Chris sjukt fina lägenhet på Bondegatan. God mat, bärs, musiksnack, dataspelsnack, fotbollsnack, nittiotalssnack. Fru och lilla trotsålderstreåringen som pussade så gulligt på pappas Bajentatuering på överarmen. Trevligt som fan och en ganska perfekt uppladdning för Bajenmatch.

Så Söderstadion. Stod i klacken första halvlek och satt med vanliga gänget i andra. Bajen var pigga, taggade, rörliga, snabba. Kul att se! Och så enormt befriande att vi faktiskt klarar att vinna mot fucking Kalmar till slut. Tack för det Hammarby! Nu är vi med i racet igen, otroligt viktigt!

Direkt till Nada efter fotbollen. Bärs, skivspelande och återigen en smått fantastisk uppslutning vänner. Ska vi namedroppa lite så att egogooglarna hittar hit kanske? Ja, vi gör väl det då: Alice Eggers, Fredrik Egefur, Elisis, Isak, Richard Slätt (tack för hjälpen i DJ-båset ännu en kväll!), Chris, Robban, Bajen-Mårten Pehrsson (ja, jag känner två stycken Bajen-Mårten faktiskt), massa fler bajare, Jonas Markbäck, Kim med sin brorsa, Erik Dellgren, Sandra, Magnus Talib, Tanja, Daniel-Mini, Cissi, Theo, Wannadies-Fredrik och TPD-Mats, Maria Taubert, Andreas Bjunér, Lasse, Freja, Becca, Fanny och engelsmännen, Jimmy och Marie (!) och landethenvändande Kringlan förstås... Säkert tjugo till som jag glömt bort nu i min bakfylleförvirring.

Var grymt att spela. Körde rätt mycket gammal britpop/manchester, som en liten försmak på kvällens race på Happy Manday kanske.
Till F12 och Holiday, mycket folk, bra musik, Adam och Alek bjöd på bärs. Har ett vagt minne av att jag lovebombade Hanna Fridén, det förtjänade hon i så fall.
Sen Spy Bar. Dimma. Utkastad, första gången på länge faktiskt. Men om det var nån kväll jag förtjänade det så var det definitivt igår.

Är glad att jag hade förnuft nog att lämna skivväskan kvar på Nada i alla fall. Annars hade nog den varit borta nu.

Nu ska jag försöka få i mig nåt att äta, och göra vad jag kan för att kurera bakfyllan. Klockan nio ska jag vara på KGB (baren alltså, inte Bajens kompisgäng).
Happy Manday med Dake och mig bakom skivspelarna. Martin Söderström kör Morrissey-bar på övervåningen, och DU är där!
Än så länge är det bara Alice, Erik D, Jonas, Fanny och Richard som har chansen att klara alla mina fyra DJ-kvällar denna vecka!

Kommentarer:
Postat av: jimmy

Nada var nice!

Postat av: gustav

Jimmy: Haha, jag visste att jag skulle glömma nån! Fan, grymt kul att ni kom dit, var alldeles för länge sen!
/g

2007-07-19 @ 17:32:01
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: Jonas

Jag är ju tyvärr upptagen med att spela bättre britpop på debaser ikväll så jag missar att pricka in alla kvällar!

2007-07-19 @ 18:24:38
URL: http://thelastjonas.blogspot.com
Postat av: jimmy

Missade Allsång på Skansen i tisdags, men hittade Florence spelning där på nätet nu. Jäklar vad bra det var. Långt bättre än på skiva. Här är länken:
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=51469&from=program_ao
Till höger där någonstans kan man klicka i "Se programmen" för att sen klicka i rätt datum. Ca: 30 minuter in kommer "Pokerkväll".
MAGISKT BRA!!!!!

2007-07-19 @ 20:28:41
Postat av: Richard Slätt

Jag gjorde som alla vettiga. Stannade hemma och blev packad, det kändes bäst så. Nej, fy fan va det är pepp upp nu för kvällen. Först ska jag bara jobba tio timmar här men sedan kommer jag över.

2007-07-20 @ 08:53:56
URL: http://rattochslatt.blogspot.com
Postat av: alice

Haha jag lever verkligen som om det var 2002 eller nåt. Känns som tusen år sedan jag vaknade i mammas lägenhet med rester från finduspajer framme och vaga minnen av en Hallmark-film om callgirls från natten. Och jag vet att jag bara ska hänga runt, äta fet mat, ta en tupplur till och sen fest igen! På måndag börjar allvaret men just nu ska jag hålla ut och pricka in den sista Gustav-kvällen vecka 29!
Och just det, imorgon spelar jag på Osaka i ca 7,5 min. Kom dit!

2007-07-20 @ 11:42:53
Postat av: gustav

Jimmy: Japp, det är fint!
Richard: Ikväll smäller det, satan vilken pepp!!!
Alice: Haha, det där låter exakt som den sommaren när vi halvt bodde hos dig (eller din mamma dårå) en massa folk.
Om du kommer ikväll så är du ju solklar vinnare i DJ Gurkbasurk-veckan genom att pricka in samtliga besök!
Efterfest hos dig sen eller?!
/g

2007-07-20 @ 11:56:18
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: Richard Slätt

Plötsligt blev det lite jobbigt att läsa om alla som var på plats. Va fan, jag har fortfarande inte särskilt bra koll på vad jag spelade eller det var det vanliga givetvis men med alla musiker som man älskar på plats så känns det som att man borde varit lite mer nykter. Ja ja.
Alice! Hjältinna!

2007-07-20 @ 12:38:12
URL: http://rattochslatt.blogspot.com
Postat av: a da m

som sagt, vi får göra nåt åt bakisbristen inom kort!

2007-07-24 @ 13:20:19
URL: http://www.myspace.com/drbakis

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits