En bra Stockholmsnatt till slut

Torsdagskvällen var sådär fin, precis som en riktigt bra utekväll i sommarstockholm ska vara. Åt först en grym trerättersmiddag hemma hos mamma, pratade om skärgården och Roskilde och annat. Mötte sen upp med Dana och en sjukt solbränd Sanna på Sthlm Sports Bar för att se andra halvlek av Elfsborg-Gnaget. Elfsborg är verkligen i galet bra form för tillfället. Kul att hänga med Dana, vi har inte sett varann på nästan en månad ju, eftersom de varit i värmeböljans Grekland och kom hem samma dag som jag drog till lervällingens Danmark.
Vidare till Babylon där Erik Dellgren & Sandra Bergman kör sommarvarianten av sin Pet Souns Bar-klubb Send in the Clowns. Måns Jälevik spelade fint live. Fanny var fin och bjöd mig på öl. Eken och Felix kom dit, liksom Tanja och Fredrik.
Fett Söderprofiltätt på den lilla uteserveringen. Martin Kellerman, Hives-Pelle, Kristoffer Åström, Magnus Talib, Lina Thomsgård, Lova, Kalle och Love Lundell, Ruben. Erik och Sandra spelade superbra. Popsicle, Juvelen, Bonnie Tyler, hela baletten...

Promenad till Debaser. Smockfullt på uteserveringen. Fick låna Stellans cowboyhatt. Daniel Öhrn och Terry spelade indiehitsen och jag dansade en stund. Träffade massvis med fler vänner. Adam, Jonas, Kalle Bylund, Nina, Jazzi och säkert trettio till jag hälsade på.

Så en stortaxi bort till Spy Bar. Första gången där på tre hela veckor, sjukt långt uppehåll för att vara jag. Daria stod uppe vid repet till Vita, grymt kul att hon fick jobbet!
Träffade MaddeKarin, där ena halvan fyllde år. Markus Mustonen bjöd på champagne. Tom Pyl frågade om Roskilde. Allt var som vanligt, och det kändes faktiskt rätt fint att vara tillbaks där igen.

Sen lååång efterfest hemma hos Olle på Kungsholmen, med allt vad det innebär...
Då förvandlades den fina sommarstockholmsnatten till en aningen bittrare sommarstockholmsmorgon. Men det är en annan historia.

Så gårdagen blev lugn. Städade en massa och sådär.
Och nu sitter jag i Västertorp och ska snart bege mig ut till Solna. Bajen möter Cork i Intertotocupen. Verkar inte bättre än att jag får gå ensam, har fått en friplåt på lyx-västra.
Känns nästan lite nervöst nu. Vore grymt om vi gick vidare och får möta Utrecht.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Jag hade hängt på dig om det inte var för att jag saknar mobil och glömmer bort allt som händer. Med ungdomspriser blir västra en acceptabel lyx. Följer via mål för mål nu.

2007-07-14 @ 16:53:21
Postat av: gustav

anonym: Det var en riktig skitmatch ändå. Cork var usla, Bajen var aningen mindre usla, publiksiffran kom upp till dryga 4000, men solen sken åtminstone... Och grymt skönt med avancemang. Får se om det kanske kan bli en liten tripp till Holland om två veckor då!
/g

Postat av: Lisa

hørde att det inte blev något haddarp. trist! (men bra før mig før då kanske jag kan vara med næsta gång!)
sitter som nattvakt i receptionen på ett hotell i fjællen. det ær ungefær så trist som det låter. men jag får pengar iaf! men jag måste erkænna att jag saknar sthlm...
vi hørs, ha de! (som alla sæger hær)
/kusinen

2007-07-15 @ 06:09:14
Postat av: gustav

Lisa: Ja, synd att det inte blev av. Vore roligt om vi kunde göra slag i saken senare i sommar tycker jag...
Ha det bra i norskfjällen!
/g

2007-07-15 @ 10:51:31
URL: http://gurkbasurken.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits