Lord let it rain on me!

Spiritualized var sa sjukt javla bra. Blev alldeles grafardig. Tror man blir valdigt kanslomassig och sentimental efter en vecka under sana har forhallanden. Tararna ar nara hela tiden, liksom extasen, gladjen, lyckan, karleken, men aven uppgivenheten och dodsangesten.
Nu har jag tappat bort alla igen. Som vanligt alltsa. Jag har fan glidit runt helt ensam typ hela festivalen. Funkar, men det ar lite trist att inte ha nan att dela sina kanslor och upplevelser med ibland bara.

Imorrn kvall aker jag hem till slut. Kanner jag mig sjalv ratt, vilket jag nog dessvarre gor alltfor bra numera, sa kommer jag ma helt sjukt forjavligt nar jag kommer hem till ensamheten och tystnaden. Sa ni som vill och orkar far valdigt garna ta hand om mig litegrann, eller atminstone typ sla en signal och saga att ni tycker om mig, om ni nu gor det.

Nu ska jag ga och kolla en svang pa Timbuktu, sen Basement Jaxx och skrika Frejson-Hejson med Kringlan, och sen avslutar skiten med Justice vid tva inatt. Hoppas bara kidsen har vett nog att inte borja elda talt i ar. Det blaser helt sjukt mycket och en enda taltbrand kommer typ ruinera det sista som ar kvar av campingen.
Vara partytalt blaste for ovrigt ner idag.
Roskilde ar over, snart. Det har varit upp och ner, minst sagt. Hoga berg och djupa dalar. Men jag kan inte saga annat an att jag faktiskt alskar den har javla festivalen trots allt.

Kommentarer:
Postat av: martink

Kan fan bara hålla med. Trots regn, lera o rusk är det fan det bästa som finns. Saknaden är enorm! Stod i duschen nyss och funderade på om inte varje år för mig börjar och slutar med Roskilde, fuck nyårsafton och jul o sånt. Året börjar och slutar med Roskilde veckan. Det bara är så. Nu = ca 1 år tills nästa år börjar. Kom hem i natt - flög 22.45 från Kastrup för under 500 pix inkl. skatter o skit, 45 min till ARN men vi blev försenade en halvtimme i Kastrup, dock rekord i snabbhet att komma hem - alla ggr!!!

Postat av: gustav

Martin: Ja, på nåt konstigt jäkla vis är det ju faktiskt så att man bara inte KAN sluta älska Roskilde!
Trist att vi aldrig sågs därnere tycker jag!
/g

2007-07-10 @ 16:07:52

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits