Solen skiner, helt i onödan

Ska snart bege mig ut på stan igen. En Stockholmskväll för första gången på över två veckor.
Först blir det Kalmar-Bajen på Läckerbiten med Richard och Hermann.
Gissar väl att den kan bli ett par öl där, sen får man se om det blir vidareutgång någonstans. Det är väl inte helt orimligt med en trio som oss...

Känner mig minst sagt orolig för matchen. Minns med fasa mitt besök på Fredrikskans förra våren, när vi tog ledningen för att sen losa stort, och jag åkte hem i samma buss som SM-guldsfirande handbollsfansen som åkt "via" Göteborg.
Det var inget man vill uppleva igen direkt. Men jag är som sagt skeptisk. Erland har mycket att bevisa ikväll, och jag hoppas vid mig Gud att jag haft fel i min lite väl hårda bedömning av honom.
Kommer även sakna kaos-avstängde Traoré, som jag nog anser varit Bajens bäste back hittills i år, möjligen i konkurrens med Sulan.

Det är mycket som är skit just nu, och just i såna stunder behöver man Bajen så mycket mer. Så snälla Bajen, stå upp och gör allt ni kan ikväll. Kämpa och kriga för mig och för alla andra tusentals grönvita själar. Om ni sen losar ändå så har ni åtminstone inte gett upp i förtid.

Kommentarer:
Postat av: Jonas

Var är inlägget om den där fantastiskt roliga Eva Röse-drömmen :) /Jonas & Kim

Postat av: D-d-daniel

Jag led verkligen med Erland. Å andra sidan överraskade Lekström, utrusningen han gjorde var vågad och tydde på stort hjärta. Men samtidigt - hur mycket begärde Kingson kontra vad kostar det Bajen att ha ett så rangligt försvar?

2007-07-13 @ 16:13:01
URL: http://daniel.sprayblog.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits