Tillbaks bakom skivspelarna igen

Efter nästan en månads uppehåll från discjockandet är jag nu tillbaks bakom skivspelarna i vår kungliga huvudstad, och det med dunder och brak.
Den här veckan spelar jag inte mindre än fyra kvällar av fem, på några av mina absoluta favoritställen här i stan!
Jag vet att ni har semester, sommarlov, solsting och fullständig ansvarsfrihet att göra vad precis fan ni vill, så jag tycker faktiskt att ni ska komma och hälsa på hos mig på följande ställen:  

* Mån 16/7: Berlin, Skånegatan 71.
Min ojämnt återkommande lilla sommarklubb "Lyckliga Måndagar på Berlin" kör för andra gången. God öl, pytteliten men jättemysig bar precis vid Nytan, trevligt folk, en telefonlur som hörlur och fin, blandad, ny och gammal barvänlig musik!
21-01, inget inträde!

* Ons 18/7: Nada, Åsögatan 140.
En av Söders mest klassiska och allra bästa barer. Aslänge sen jag spelade där senast, men det är alltid sjukt trevlig stämning där, med ett otal softa stammisar och bra folk. Vardagsrumskänsla, goda tapas, och bästa musiken, såklart!
21-01, inget inträde!

* Tor 19/7: Happy Manday på KGB, Malmskillnadsgatan (precis ovanför den där trappan Palmes mördare sågs i innan han försvann spårlöst en natt för över 21 år sen).
Stockholms äldsta och bästa indieklubb fortsätter än. Denna kväll är det nypremiär med DaKe och mig bakom skivspelarna nere i KGBs dunkla klubbkällare. Räkna med en feeet oldschool-tripp till Madchestah och band som Inspiral Carpets, Flowered Up, EMF, Stone Roses, Blur, Shamen, KLF, Charlatans, A Guy Called Gerald, Oasis, Ride, Boo Radleys, MBV, New Order, Northside och givetvis en hel del Happy Mondays!
21-02, inget inträde!

* Fre 20/7: FLYKTSODA på Debaser Medis!
Min och Davids lilla klubb har faktiskt helt objektivt sett gjort vad Horace skulle tvingas beskriva som en "toksuccé". De tre gånger vi kört har alla varit så gott som smällpackade, vilket innebär runt 600 personer på Debban Medis!
På fredag kör vi igen. Världens bästa Östermalm spelar live (med två rödhåriga och inte helt obekanta gästsångare!) och i DJ-båset på stora golvet trängs jag ihop med mina fotbollsintresserade vänner Richard Slätt och Hermann Dill. Ute i baren spelar grymmaste hemvändarbögen Daniel Bergqvist (Slick!) ihop med Sjömans-Anders, och de utlovar "det mesta från gamla dekadenta San Framcisco-hits och tysk snällsynth till ny allsångsindie och kramgo rockenrolldisco".

Det kommer bli en magisk afton!
22-03, fri entré för alla fram till midnatt, sen 100:-. Men kom tidigt för böveln!

---

Vore kul att se DIG där, på en eller alla fyra kvällarna. Funderar på att fixa nån grym belöning till den som uppenbarar sig på flest ställen!

Vi ses i natten folks!

Kommentarer:
Postat av: Spicey

Det blir en lugn vecka ser jag! Blev grymt sugen på att höra A Guy Called Gerald nu. Och Woodo Ray, vem var det nuigen, ah nåja, ses i veckan.

Postat av: gustav

Spicey: Haha, ja helt ko-lugn vecka lär det bli sannerligen!
"Voodo Ray" ÄR ju A Guy Called Gerald, det är hans tveklöst största hit ju för böveln!
/g

2007-07-16 @ 17:58:37
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: eken

Fredagen spikar jag på en gång. Fler gånger blir jobbigt när man 'vitar'. Jag förstår att Roskilde var en stark upplevelse efter att ha läst förra posten. Hoppas det känns bättre nu, om ett år kanske du bara garvar åt det (när det regnar ännu mer).

2007-07-16 @ 19:19:26
URL: http://www.babyjesus.se/blog/
Postat av: jonas

Glöm inte Gene! Alla kvällar!

2007-07-17 @ 11:51:52
URL: http://thelastjonas.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits