Björns Trädgård - Kafé 44 - F12 - Spymlan - Anglais - China - Spyan - Edenborg - Gröne Jägaren - Söderstadion

Onsdagkvällen var fin. Började med ett par öl på sant A-lagsmanér i självaste Björnsan ihop med Kringlan, Jonas och Felix. Vi orkade inte gå upp till Vitan. Sen två grymma konserter med [ingenting] och Florence Valentin på Kafé 44 följt av releasekalas för de sistnämndas nya platta "Pokerkväll i Vårby Gård", där alla under 18 fick gå hem, och vi övriga köpa bärs för 20:- i baren. Delar av Florence spelade easy listening/calypso-medleys av typ "Seven Nation Army" och "Young Folks", och sen kom Uje Brandelius ner och spelade den där gamla disslåten som Doktor Kosmos gjorde efter att Love snackat en massa skit om dem i DN för några år sen. Jätteroligt faktiskt.

Efter det blev det en jäkla Stureplansrunda. Först direkt till F12 där sommarens kanske bästa klubb Holiday körde med en lagom stressad Alexander Kovacevic som suckande kom fram till mig och frågade: "Gustav, är det såhär jobbigt jämt att driva klubb eller?". Jag sa att han sköter sig galant, vilket ju faktiskt var helt sant också. Fick en massa rosévin och skumpa, dansade till Cicatriz-housen och såg en extremt kort men intensiv Kalle J-spelning. En cover på R Kellys "The World's Greatest" följt av underbara "Vingslag" och så var det slut. Fem minuter. Två låtar. Fantastiskt bra!

Alla vännerna drog hem och jag gick ensam i regnet bort till Spymlan. Kommer dit fem i ett och Lovisa säger att de precis ska stänga för att det regnar och inte är nåt folk. Jag fyllesvamlar lite till Annika Norlin om hur bra hon är. Sen knatar vi över till Anglais en stund. Kul att träffa Peter Hedlund, han drog till Vegas bara några timmar senare förresten.
Tar sista kvarten och ett par surfare på O-Baren medan Lorenzo snabbstädar för att han vill hinna gå vidare. Mot China Teatern med ett kvarglömt Hotel Diplomat-paraply i hand. Serious Party kör disco och det är halvtomt i lokalen. Minns inte alls vad vi pratade om, men det är alltid kul att hänga med Lorre och Co.
Efter nån bärs där slutar vi givetvis på Spyan till slut. Anders Ljung i sin snygga vita kavaj och Tom Pyl i sin kritstrecksrandiga Duffer-dito spelar gubbrocken i Vita. Jag gillar det och hänger med Cirran & Theo en stund innan jag ramlar hemåt i sommarregnet genom natten.

En jäkligt bra klubbhopparkväll ändå. Och detta alltså trots att jag lyckades missa Leila Ks första livespelning på sisådär åtta år eller nåt, när hon alltså körde "Ca Plane Pour Moi" och "Electric" på "Bögjävlar"-releasen på Marie Laveau, som jag inte ens blivit inbjuden till.

Igår hade jag lite möte kombinerat med långhäng med David, Mårten och Johan på Edenborg, följt av ett par snabba öl på Gröne Jägaren med Richard, Patrik, Pontus och några till av Bajenbröderna.
Och så Bajen-Norrköping på Söderstadion dårå. Inte så mycket att säga om matchen. Vi förde spelet, skapade en hel radda med bra chanser, men Charlie misslyckades återigen i det avslutande skedet. I övrigt kändes det verkligen som att vara tillbaks på 90-talet igår. Skrev en liten
krönika om det nyss.

Och Buffalo Tom (!) och Justice är klara för Roskilde nu! Har fortfarande inte fått mina ackrediteringar dock, börjar bli aningen nervös nu...

Ikväll är det Flyktsoda som sagt, peppen är på topp!
Jag hoppas vi ses där!

Kommentarer:
Postat av: Annika

Såg dig igår på matchen, synd dock att de gick som det gick.
Snart kommer vi kunna se det här med alla missarna som en rolig grej, snart när Charlie sätter alla chanser han får och några till.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits