Det är den tiden på året nu

Det är sommar nu. 20 juni. För exakt 17 år sen var vi i Italien och stod på läktaren där i Genua för att se Sverige bli utslagna ur VM mot Costa jävla Rica. Det var min brorsas tolvårsdag.
Säg grattis till honom nu, och passa även på att gratulera Stefan Kragh, Maria Taubert, Elin Alvemark, Cicatriz-Bobba och min vän Davids flickvän Hedda som också passar på att fylla år just idag.
Som jag sa nyss så verkar det ha varit livat i sänghalmen i hipster-Sverige runt 20 oktober några år i slutet av 70-talet.

Jag åt jordgubbar häromdagen. Himlen är sådär Simpsons-blå, och t o m Alex Schulman skriver om kärlek. Då vet man att det är sommar på riktigt.
Men också när det är fester konstant, hela tiden och överallt.
Den här veckan är ju faktiskt helt galen på den fronten:
I måndags spelade jag på Berlin och drog sen vidare till Ficks på F12. Igår var det några bärs på Jägarn, nån lättöl på Råttsunda, några stövelpilsner på Berlin och nån öl på Kvarnen.

Och ikväll är det invigningskalas på La Dame Noir - underbara galningen Jocke Heinemans nya krog på Scheelegatan 3. Han sa häromkvällen att det skulle vara "svart, lackat och horigt". Jag tror jag kommer gilla det. Brukar alltid gilla Jockes ställen - från Trash Bar och Snaps/Rangus Tangus till Metró och Isolée.

Efter det är det releasefest och livespelning för Jonas Game på F12. Jonas Game är alltså världens bästa Bad Cash-Jonas nya band. Han är sångare och det låter alldeles jättefint! Har fått singeln "New City Love" och nästan spelat sönder den.
Hoppas på att kanske få lite fler låtar ikväll. Efteråt spelar de där tokarna i en ganska vild Götlabårjsduo lite skivor. Det brukar också vara fint.

Imorrn då, dan innan midsommar, då kan det väl knappast hända så mycket tänker ni. Men jorå, då har nämligen Östermalm-Richard fixat sin 30-årsfest sisådär ett halvår försenat och dessutom parat ihop med sin ca tolv år försenade studentfest, eftersom han äntligen pluggat ihop riktiga betyg så han kan gå och bli arkitekt i höst.
Det ska alltså firas ute i Haninge där hans föräldrar har hus och där vi ska dricka oss fulla för kärlekens skull på lådvin och Grolsch (årets Sofiero, tveklöst).

Och så är det alltså midsommar på fredag. Jag ska ut till Karin Ströms familjs hus ute på Ingarö, där jag var på kräftskiva förra sommaren. Fick mail av Karin om att jag och Adam gärna får ta med några fler killpolare ut eftersom det var ett överskott på tjejer. Jag tror bestämt vi skippar det...

Sen får man se om man hinner/orkar/vill ta sig ut till Solna igen på midsommardagen för att se en jäkla Intertoto-match mot en ögrupp från Nordpolen. Det känns inte riktigt lika somrigt, fast ganska mysigt om man inte är alltför bakis. Som om det kunde hända liksom...


Kommentarer:
Postat av: eken

Föddes alla födelsedagsbarnen en månad för tidigt eller är det jag som räknar fel?
Fan att det var JG på F12, JM frågade om jag skulle dit med nämnde inte spelningen! Det blev DVD på min PC istället.
PS
MS hos KS på IÖ låter trevligt, jag ska till Mallis.
DS

Postat av: gustav

eken: Ah, ha det grymt på Mallis mannen!
/gg

2007-06-21 @ 13:17:25
URL: http://gurkbasurken.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits