Det finns bara en...

eguren3

Det första jag hörde när jag kom in på Kvarnen vid ett igår natt var att Eguren var på väg dit. Ryktet spred sig snabbt mellan alla hundratals härligt överförfriskade fans som, precis som vanligt efter en derbyvinst, stod på stolar och bord och sjöng "Det finns bara en Sebastián Eguren!".
Efteråt tänkte jag att det var nog ganska bra att Jackie Nylander och hans kollegor inte kom på inspektion just den kvällen.

Det var underbart igår. Ångesten och nervositeten hela dagen, som lättades en liten aning när man fick i sig ett par öl, och kanske mest tack vare att man fick sällskap av vänner och grönvita bröder och systrar.
Jag hamnade bredvid självaste Sparven på läktaren förresten. Och vi såg Ronnie Hellström på t-banan hem till civilisationen i huvudstadskommunen igen.

Matchen då? Ja, det var kanske inte århundradets bästa fotbollsmatch rent spelmässigt. Men vem fan bryr sig om det när vi kämpar oss till en 2-0-seger som var så enormt jäkla viktig för Bajens fortsatta säsong. Både poängmässigt och mentalt. En mycket stabil laginsats skulle jag kunna kalla det. Bäst var, förutom Eguren såklart, mittlåset med Traoré och Sulan, samt givetvis Lolo som nu känns helt given i startelvan även med en skadefri Mikkel Jensen i toppform. Ett angenämt problem, som det brukar heta. 

Den där kvällstidningen som hade krigsrubriker igår om ett gammalt höstderby som endast just kvällstidningsjournalister kommer ihåg nu, de skriver idag att Petter Andersson är på väg till Herenveen. Jag blir inte förvånad om så vore fallet, men jag måste ändå säga att jag inte orkar bry mig om vad de skriver alls längre. 

Enligt tidningarna skulle Bajen tappa halva laget, och den halva vi faktiskt tappade i vintras skulle vara oersättbar. Joråsatte. Jag säger bara - titta på bilden här nere och fråga om vi är ett lag för bottenskiktet sen...

eguren
Jag står nånstans strax ovanför Haris ungefär.

Tack Bajen!

Kommentarer:
Postat av: Jerk

och jag står precis till höger bakom den högra pelaren (raden ovanför)i grönt..jag ser inte alls tjock ut på det kortet, måste nog fråga vilken kamera fotografen använder :)

Postat av: Cliff Hanger/Hemlige Arne

Jag såg dig, stod på raden bakom dig...

2007-06-24 @ 23:23:35
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Micke Theorin

Jag syns inte ens! Stod väl ett par meter till höger om Sulan. Anyways, riktigt skön seger det där. Nu plockar vi GBG på onsdag!

2007-06-26 @ 12:55:07

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits