Jag går på glödande kol

Ärligt talat så har jag knappt gått och lagt mig än. Sovit kanske tre-fyra timmar på en efterfest, och ska nog sova några timmar till nu, lite mer ordentligt.
Flyktsoda var sjukt bra igår. Typ 650 pers totalt och helt fantastiskt bra stämning. Både Örnsberg och Mary Onettes knäckte som fan, och dansgolvet kokade stundtals bland palmer och soffor på nya somriga Debban Medis.
Jag är grymt nöjd verkligen. Tack alla som var med och bidrog på ett eller annat sätt!

Nästa gång är den 6 juli och då missar jag det själv eftersom jag befinner mig på en gräsplätt i Danmark med allehanda galningar och några ton fulvin.

Just nu hade jag kunnat sitta i en bil på väg söderut mot de småländska skogarna vid sjön Hulingen förresten. Igår eftermiddags fick jag ett erbjudande om en ledig plats i några polares bil ner till Hultan, och hade jag bara orkat tjafsa lite mer för att fixa en fri ackreditering med en dags varsel så hade jag nog dragit ner. Blev sjukt peppad där i ett par timmar, och började till och med lägga upp ett spelschema med Säkert!, Clipse, Turbonegro, Roky Erickson, Shout Out Lods, Pet Shop Boys, Sebastian och Dizzee Rascal. Kände Hultsfreds-peppen på allvar för första gången på flera år.
Men sen hade jag klubb, saker kom emelllan, ingen kunde ordna nån ackro sådär på studs, och så var det helt plötsligt natt och jag stod i DJ-båset och taktade electromixar på Killers och PBJ med flera hundra pers på dansgolvet. Inomhus, i Stockholm, världens finaste stad ibland ändå.
Då kändes Hulsfred ganska avlägset. Hade kanske varit fint, men vaffan, man klarar sig bra ändå. Roskilde får räcka. Och Way Out West. Och kanske kanske Emmaboda. För Spiritualizeds skull. Och Dinosaur Jrs. Och mysighetens. Och Christian Hylses.

Kommentarer:
Postat av: Jonas

"Och kanske kanske Emmaboda. För Spiritualizeds skull. Och Dinosaur Jrs. Och mysighetens. Och Christian Hylses." Men inte för min? Vaffan!!! Tack för igår, bra klubb alltså.

Postat av: gustav

Jonas: Dig träffar jag ungefär tre gånger i veckan, Hylse kanske vart tredje år, på sin höjd.
Tack själv!
/g

2007-06-16 @ 17:36:38
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: Spicey

Lånade ut min mobil i natt, fick den nu. Har filmer på båda banden (vad hette det förtsa bandet?), samt bilder. mailar dem snart till dig.

2007-06-16 @ 17:49:54
Postat av: Spicey

Bilder från igår
------------>

Postat av: gustav

Spicey: Tack man!
Första "bandet" heter Örnsberg, det var hans andra spelning nånsin igår.
/g - softar ikväll...

2007-06-16 @ 22:50:09
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: ModEmma

Hultsfred var ju visst skit dåligt i år så varken du eller jag missade något..
LÖV!

2007-06-18 @ 16:26:33
URL: http://www.myspace.com/modemma
Postat av: gustav

Emma: Mm, verkar som att exakt ALLA hade ett ganska trist alternativt helt jävla skituselt Hultan i år.
Ser fram emot Roskan så jävla mycket.
En festival där bankomater (som alltså var nytt i Hultan för i år) funnits sen tidigt 90-tal, där det finns typ 200 olika restauranger, där de har hundratals nya, intressanta band, där man får dricka starköl, vin och t o m schyssta drinkar SAMTIDIGT som man kollar på band, där man kan röka morötter utan att nån höjer ett ögonbryn och där man kan gå utanför backstageområdet utan att känna sig som en pensionär bara för att man passerat 23 års ålder.
Åh vad jag längtar!
/g

2007-06-18 @ 16:53:28
URL: http://gurkbasurken.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits