Och nu: Fotbollssnack

Har varit nere på liten pressträff på Årsta IP och intervjuat Bajens tränare Tony Gustavsson inför tisdagens derby.
Första gången jag snackar med honom ordentligt, otroligt trevlig verkligen och minst sagt vältalig.
Jag fick mig några välförtjänta hugg när jag försökte få honom att besvara varför målproduktionen inte riktigt funkat i år, men gav honom också nån slags beröm för att han verkar klara av den extrema pressen från fans och media som chefstränare för Hammarby.

Bland övriga som var där såg jag exempelvis Sulan Sleyman samt många iklädda Djurgårdsoveraller, däribland Toni Kuivasto och Johan Arneng (tror jag).
Mediamässigt var det få tungviktare där, kände faktiskt bara igen David Tanentsapft från Punkt.Se, samt nån långhårig snubbe från Radio Sthlm.

Lite stort att kock-Yvonne (tillika fru till gamle legenden Matte Werner) har börjat hälsa igenkännande på mig.

Börjar bli lite nervös för derbyt redan faktiskt. Det känns lite som en vinna-eller-försvinna-match för Bajen, och det vore så fruktansvärt skönt att kunna piska upp de kaxiga jävlarna från Skansen en gång för alla.

Om någon som läser här är intresserad av att köpa en biljett så har jag en över på riktigt bra plats. Östra Övre, till inköpspris (450:-, eh, ja, det kostar så mycket).
Det är alltså den som ingår i mitt säsongskort, men jag vill hellre stå i klacken när det vankas derby.

***
Ikväll blir det kanske nån söndagsöl på söder. Och kanske lite sällskapsspel hos Alice & Isac först också, vi får se!
Måste givetvis försöka se upplösningen av La Liga också.
Hoppas stenhårt att Barca tar hem det, men det är ju dessvärre fördel Real ändå. Bara för att de har den regeln att inbördes möten går före målskillnad där, vet inte om jag gillar det. Egentligen är det ju mer logiskt att det lag som vunnit mot övriga topplag får fördel jämfört med om ett lag "råkat" krossa ett avhängt skitlag med sju mål nån gång.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits