Om att göra menlösa saker man inte alls har tid med

Jag har egentligen inte alls tid just nu.
Jag har så inihelvete mycket som ska göras och fixas och ordnas just nu.
Roskilde-bestyr som bara måste fixas idag, Flyktsoda-bokningar som ska bokas, Utflyktsoda-grejer som ska ordnas och dealas och skrivas och ringas runt, pressmeddelande som ska skrivas, Djungeltrumman-klubbguide som ska uppdateras ordentligt, tvätt som ska tvättas, packning som ska packas, Bajenmatch som ska varas nervös för och ses på Söderstadion och ha ångest för, Borlänge-resa som ska styras upp, skivor som ska brännas, viktiga mail som ska skickas, tält som ska fixas/lånas/köpas?, telefonsamtal som måste ringas...
Och ändå tar jag mig tid att både kolla på och uppröras över Pernilla Wahlgren och hennes fullständigt vidrigt perfekt ariska jävla artistsläkt med lillgamle sonen, 70-årsfirande pappan och världens-falskaste-leende-Christina-Schollin-mamman när de sjunger "Sudda sudda bort din sura min" på überfolklighetens nationalprogram nummer 1 "Allsång på Skansen".

Det är så jag skäms över mig själv.

Kommentarer:
Postat av: popmorsa

vad kul du också ska till peace and love! vi kan lämna hanna hos kalle, jag får ta två klunkar på din öl och så kan vi önska oasis av djn och låtsas att det är 90-tal. fast då kände ju inte vi varann kom jag på. men mettan då! 2002!

2007-06-27 @ 12:59:44
Postat av: gustav

Em: Ja, lätt! Eller så spelar jag "Kom igen Lena" för dig kanske! Det var ju typ nästan "vår" låt en kväll på Mettan, haha.
Ta gärna med dig lite skivor om du har lust att spela en stund med mig o Ljungen imorrn förresten!
Ses i Dalarna!
/g

2007-06-27 @ 13:13:42
Postat av: Jonas

den där wahlgren-klanen är rätt vidrig alltså. tänk en meteorit just där o då igår, och POFF, de vore borta, hela gänget. Utom Niklas och Linus kanske. Men Linus verkar iofs inte vara av samma korn som de andra. Han verkar ändå vara hjälpligt soft.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits