Om en minifestival i Västerhaninge, och en något större i Danmark.

Det blev som så att jag stannade kvar ute i den stora Västerhaninge-villan hos Östermalm-Richards päron även på midsommar.
Totalt var vi faktiskt där i över två hela dygn, från torsdag tidig kväll till lördag kväll. Med ganska konstant festande och en uppslutning, feststämning och dårskap som mest kan liknas vid en festival.
Det var livespelningar med trumset, full backline och mickar med allt från östermalm till TwoPointEight till något gammalt bluesrockjamband till en viss Gurkbasurken som gick loss på "Staten och Kapitalet".
Det var stolkrossande, medicinbollsfotbollspelande (med självaste Filip Bergmans brorsa!), blomsterkransknytande, sillätande, magiskt god köttbuffé, Mr Vegas-disco, blåmärken, myggbett, ölkastning, patetraggning, Kosken-svepning, Gröna Gudinnan, fallosfigurer, Singstar-tävling, studentmössesånger (tolv år försenat) och extrempubertalgrabbiga sånger om folks pungar.
Det var en alldeles strålande, lysande, underbar midsommarfest helt enkelt.

Och så var det helt sjukt mycket Roskildepeppande. Vi satt i timmar och bara snackade gamla festivalanekdoter, och vi ringde t o m självaste Svajballen framåt kvällningen. Då kom peppen igång rejält.
Om exakt en vecka sitter jag på tåget ner. Det blir bästa veckan på året, igen och igen och för alltid.

Kommentarer:
Postat av: andre

jojatackarja. är fortfarande öm.

2007-06-26 @ 03:14:36
Postat av: gustav

André: Ja jävlar alltså! Hårt var det. Haha.
/g


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits