Stockholmsnatten är ganska fin ändå

Har ju glömt att snacka om Flyktsoda här!
Det var alldeles underbart fint. Fullsatt, festligt och folkligt. Heaviness och Pascal ägde på scen. Dansgolven kokade. Palmerna, sofforna och gräset förvandlade Debaser Medis från skolmatsal till intimt och mysigt klubbhäng.
Nästa gång kommer bli ännu bättre!

Sitter och uppdaterar klubbguiden för fulla muggar nu. Har kommit efter en del, men håller på och rättar till allt nu. Det händer en hel del i stan trots allt. Sommaren kommer bli fin på klubbfronten.

Som den här veckan bara till exempel:

Måndag: Ficks på F12! Kornél & Makodes succéklubb med naken-tema och techno. Med all säkerhet helt fantastiskt.

Tisdag: Baba Sonic har äntligen sin 6-årsfest och firar med dunder och brak på båda våningarna. Jag spelar skivor, och vid strax före två drar jag iväg mot Stureplan och Neu som tjuvstartar med nationaldagsfirandet och sitt Grattis Sverige-tema. Jag kör med Putte Ponsbach och Adam Holmberg uppe på Neu2 och nere på ettan spelar Gustaf Wallnerström & Noah Gibson från Ohmygosh! (Har rätt stor gästlista, så hör gärna av er om ni vill komma dit!)
Ja, och så är det ju förstås Ess på F12 också.

Onsdag: Holiday på  F12. Lavida Locash på Debban Medis. Bland mycket mycket annat. 

Torsdag: Fick just en supersnygg inbjudan på posten för Krull Wahléns nya klubbsatsning ute på Djurgårdsbrunn. Ett pass (alltså ett "riktigt" pass) från Republiken Långtbortistan, och en inbjudan utformad exakt som en flygbiljett. Har tyvärr inte nån kamera här och nu, men den är grymt ambitiöst gjord. Så det kan nog bli Republiken Långtbortistan på torsdag. Och så kör ju Terry premiär på Debban också förstås.


Fredag/Lördag: Trädgården med Pacific, Sju Sorters Apa, Linus & Märta, Wriggle med mera. Spymlan med Julia. Spyan som vanligt. Debbans uteservering. F12. Riche. Södra Teatern/Mosebacke. Berns/Chinateatern. Street. Marie Laveau.... Det tar aldrig slut...


Kommentarer:
Postat av: ModEmma

PACIFIC PACIFIC PACIFIC!!!! Dit måste du bara gå, finns inga men eller konstiga bortförklaringar om du så hade haft vinterkräksjukanså vore du tvungen att gå dit.
Puss!

Postat av: Jonas

Finns det en sommarkräksjuka?

2007-06-04 @ 17:40:46
URL: http://thelastjonas.blogspot.com
Postat av: gustav

Emma: Ja, jag vet. Har ju lyckats missa dem när de spelat här under våren eftersom jag varit bortrest/upptagen, och dessutom tänkt boka dem utan framgång. Så nu är peppen onekligen på topp för på lördag!
Jonas: Haha, ja, går även under benämninen bakfylla.
Nån som ska på Ficks ikväll förresten? Tänkte kanke gå ner en liten sväng dit...
/g

2007-06-04 @ 18:55:38
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: Spicey

Plus, det e Vice-fest på Kolingsborg på Torsdag också, fet Norge-lineup med bla Skatebård.

2007-06-04 @ 22:42:45
Postat av: ModEmma

JAG VILL OXÅ VA I STHLM MED EEEEER! FAN.
Skit tråkigt ju.
I kväll är det dock fetaste feting svart klubben ute i Lyckholms bryggerier (Typ där vi var i vintras Gustav) så då kanske det blir lite kul, men annars vill jag hänga med er och folköl i parken.
usch va deppigt!
Gustav, det är ju mitt ex polare Björn (xet_ Axel i whyte seeds & Björn spelar oxå med Whyte seeds ju) som spelar i Pacific plus en annan kille. Säg till om du vill ha upp dom ngn gång så fixar jag numret till honom.
> Jonas
det där med sommarkräksjukan är som Gustav säger, antingen bakfylla eller matförgiftning under rötmånadens underbara veckor i Augusti.
Då även bananflugorna förökat sej så mycket i Motans lägenhet att dom har tagit över lägenheten och Motan (trots sin spinkiga uppbyggnad) inte kan ta sej in.

2007-06-05 @ 10:07:12
URL: http://www.myspace.com/modemma
Postat av: gustav

Emma: Soft med svartklubb, där spöar ju Götet Sthlm alla dar i veckan.
Pacific har jag kontakt med på MySpace såklart.
Haha, Motans bananflugor asså!
/g

2007-06-05 @ 10:26:31
URL: http://gurkbasurken.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits