Svarta Damen, F12, Sulan, midsommar...

Gårdagskvällen:
Kom till La Dame Noir vid halv sju med Tanja. Satte mig med Aaron, Buster, Carro, Martini, Vera Juntunen, Dake mfl. Efter en stund dyker ägarparet Jocke Heineman och Ramon upp med sammetskavajer och dyra solglasögon. Vi konstaterar att de ser ut som tvättäkta krogmaffiosos. Jocke bara garvar, som vanligt, som alltid. Grymt snygg bar. Grymt frikostigt i baren. Lite snittar. Rosévin, drinkar och öl.
Tom Pyl, Anders Ljung, Jonas Kleerup, Kalle Rosander, Johan Kinde, Frederic Grahn, Kringlan, Danne, Luciano, Ola Borgström, Nåid-Martin och massa massa fler av de kära krogalkisvännerna dyker upp. Vi hänger mest på innergården. Pratar fotboll, festivaler, fyllor och midsommarfirande.
Det är en ganska perfekt onsdagskväll i sommarstockholm helt enkelt.

Vid niotiden tar gratisdrickat slut, vilket får den samlade flocken att röra sig upp till AG istället - där ODD har hejdå-fest med sjukt mycket folk och billig bärs i baren. Vi sätter oss inne i restaurangdelen bakom ett rep, för att komma ifrån litegrann. Träffar Goesta-Eric mfl som påpekar att jag är ganska ordentligt packad, vilket han såklart har helt rätt i.
Strax efter tolv drar vi iväg till F12. Vakten kommer fram till taxin och frågar hur många vi är, och vinkar sen in oss direkt under repet. Sjukt VIP, haha!
Ger Bad Cash-Jonas en puss på huvet, men hinner bara se sista låten tyvärr. Skandal att missa Jonas Game när jag varit så jäkla peppad. Jonas M fick en sjukt snygg vinylsjua (sen drog han iväg på spontan-kryssning till Finland imorse, jävla dårar alltså). Träffar TTA-killarna och Maria och Victoria och Holiday-boysen och tusen andra. Dricker en öl, går sen till Donken o nattkäkar innan jag rumlar hemåt vid tvåsnåret typ.

Sov rätt länge idag. Drack en Bakis och nu har jag just pratat med Sulan Sleyman inför stormatchen på lördag (midsommardagen, på Råsunda, hmm...) mot KÍ Klaksvik från Färöarna i Intertoto-cupen.
Sulan är en äkta Bajenlegend, och en alltid och vältalig trevlig sådan. Kan för övrigt meddela att han svarar "Suleyman" i telefon, och därmed kanske inte är helt tillfreds med sitt smeknamn trots allt.

Nu bär det snart av ut långtbortistan/på landet/till Västerhaninge nånstans. Ska inhandla lite drycker först bara.

Glad midsommar folks!

Kommentarer:
Postat av: Goesta

Jajajo. Jag var ju lika full jag så jag kände mig väl bara i gott sällskap.

Postat av: ModEmma

Vafan! Va hela mitt gamla gäng i sthlm i går eller vadå?
Ola är han din alkiskompis? nääääää nu ljuger du, han e ju inte alkis. inte Ola inte! Däremot när du får igång Eric och Henning, då kan vi snacka alkisar och inte prata om Jonas härreguuuud säger jag bara.
Nu majspäjs sen Housewives på vår härliga båt.
puss!

2007-06-21 @ 19:16:02
Postat av: a da m

låter som det var förträffligt igår, trist att jag var tvungen att hoppa! nåja, som tur var blir det tusen tillfällen fler att haka på
ses imorrn, om du lyckas prickan in bussen kl 15:19 ses vi redan då annars lite senare antar jag ...

2007-06-22 @ 00:29:56
URL: http://www.bakis.com
Postat av: Jonas

Finland var nice!

2007-06-22 @ 08:38:49
URL: http://thelastjonas.blogspot.com
Postat av: Monkeyface

Vet du var man kan få bilder från La Dame premiären?

2007-07-13 @ 12:13:07

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits