Darling och söndagsångesten

"Vi kan väl se 'Darling', det lär va en bra feel good-film", föreslog jag efter fikan på Edenborg igår eftermiddags med Kringlan och TIAC-Fredrik.
Vi hade ätit goda mackor, druckit kaffe, pratat bort vår söndagsångest, rökt varsin cigg inomhus precis efter stängning och till slut bestämt oss för att gå på bio istället för att ta de där gudsförgätna men alltför obligatoriska sunk-söder-söndagsölen.

Det lilla vi hört, läst och sett om "Darling" fick oss att tro att det var en lagom ytlig och varm film om en korkad bratbimbo som söker jobb och möter en medelålders man spelad av Michael Segerström.
Det var ungefär raka motsatsen till vad den var.
Fredrik grät halva filmen.
"Svartsynt komedi" är minst sagt en underdrift. Såna här filmer borde ha varningstext för självmordsbenägna.
Det fanns kanske tio minuter av filmens 93 där man kunde skymta någon som helst ljusglimt. Men fin var den absolut, Micke Segerström är helt briljant i rollen som den tragiske förloraren som ändå kan glädjas åt det lilla i livet.

Efteråt var söndagsångesten hursomhelst tiodubblad och det blev en liten runda på Kvarnen med söndagsgänget. Själv drack jag såklart bara lättöl dock, det börjar bli ganska enkelt nu faktiskt. Ska väl ge det nån vecka till typ, sen är det fest igen.


Kommentarer:
Postat av: lord bred

En vecka till? I´m proud of you my son.

2007-03-05 @ 14:01:49
Postat av: martink

Tänkte ett tag skriva in klubbinfon här oxå, u know why ;-) Läste lite istället. Underbart o se att du har det vitt just nu, u need it man. Keep it up!

2007-03-06 @ 11:35:42
Postat av: gustav

lord bred: Ja, vi får se lite. Kanske kör nyktert till på fredag, eller så fortsätter jag till nästa vecka... Behövde bara rensa kroppen lite liksom.

martin: Fixat!

/g

Postat av: Rebecca

Ja, fyyy (om Darling). Hade orosklump i magen länge efter den filmen.

2007-03-06 @ 22:11:36
URL: http://www.nixon.blogg.se
Postat av: Jonas

Darling är det finaste vi har efter allemansrätten.

2007-03-08 @ 11:40:27

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits