Förhoppningar inför kvällens Neu-öppning!

neu

1. Att de bjuckar på nästintill obegränsat med gratisöl, gratisdrinkar och god gratismat.

2. Att personalen & vakterna är trevliga och att lokalen är snygg, känns välkomnande, hängvänlig och som ett ställe man instinktivt vill fortsätta gå till.

3. Att någon jag känner jobbar i baren (= stammispriser), vilket är en framtida nästan-nödvändighet för att jag ska ha råd att kunna hänga där ordentligt, eftersom jag räknar med att bärspriset lär ligga en bra bit över femtiolappen.  

4. Att det är en bra blandning av folk, och då menar jag verkligen bra blandning, inte en blond och en mörkhårig bimbotjej.

5. Att de spelar bra musik, men det tar jag faktiskt som en självklarhet när folk som Mattias Hedlund, Andreas Höistad, Jens Segrén, Putte Ponsbach, Adam Holmberg och Alexander Kovacevic är inblandade.

6. Att det kan komma att bli ett verkligt bra fem-alternativ till Spy Bar, och på så vis även ge dem en välbehövlig spark i häcken så de inte riskerar fastna i väl ingångna fotspår.

7. Att jag träffar världens sötaste tjej, vi gifter oss, hittar en kappsäck full med guld och lever lyckliga i alla våra dar...


Kommentarer:
Postat av: Spicey

Bra där! (sjuan)!
Svårt att komma in ikväll på Nue? Nån sokm vet?

2007-03-29 @ 19:57:16
Postat av: jonas

Nå?


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits