Koka Kola Veins

Ännu en kväll med coca cola, Loka och alkoholfria drinkar. Ännu en kväll med skivspelande där man ena sekunden hoppar och gastar med som vilken kväll som helst, för att i nästa bli alldeles tafatt rastlös och inte veta var man ska göra av armarna, vart man ska fästa blicken, vad man ska göra av sig själv överhuvudtaget.
Men jag måste säga att jag är ganska stolt över mig själv ändå. Inte för att jag klarar att gå ut nykter, jävla svårt är inte det egentligen, och jävla illa ute är jag nog inte ändå.
Nej, men jag är stolt över att jag kan hålla ett smockfullt galenröjande allsångssjungande indiedansgolv flytande i över tre timmar. Trots en strid ström av fulla kids som kräver att just deras låtar ska spelas just i detta nu. Trots dyngraka vänner som ska kramas och klänga på en i DJ-båset, just när man ska mixa. Trots att folk konstant hoppar in DJ-båset att skivcasen ramlar ner på golvet och mina cola-flaskor välter ut över mixern. Trots att den där söta tjejen står två meter framför mig och hånglar med en annan kille.

En sak har jag märkt idag i alla fall, söndagsångest har absolut ingenting med bakfylla att göra.

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Skoj igår!
Coca Cola är den nya ölen!

2007-03-04 @ 15:51:02
Postat av: eken

Förlåt för kramen, ska komma ihåg det tills nästa gång! :) He he HIIII!!!!! Jag är så förbannat bakis, lyckos dig med blott en söndags-ångest!

Postat av: Rebecca

Bra jobbat!

2007-03-04 @ 17:30:49
URL: http://www.nixon.blogg.se
Postat av: Anonym

Koka kola får mig att tänka på Strage, är hans vapendragare CMS näste man till rakning?

2007-03-04 @ 18:18:24
Postat av: Sandra

Näeru. Söndagsångest har INGET med alkohol att göra. Det är lika jobbigt varje gång man insert.

Postat av: David

"En sak har jag märkt idag i alla fall, söndagsångest har absolut ingenting med bakfylla att göra."

Den där insikten slog mig igår också.

2007-03-05 @ 05:27:10
URL: http://davidarlemalm.blogspot.com/
Postat av: Räven

Jo nog blir väl ändå söndagsångesten värre i och med ett digert alkoholintag? Och det blir bara värre med åren har jag sorgen att behöva meddela.

2007-03-05 @ 11:30:17
Postat av: a da m

en annan lustig grej är ju som vi snackade om att folk blir extremt misstänksamma och rent av provocerade av att man är nykter! eftersom jag är ganska konflikträdd är jag hädanefter ungefär lika lika full som alltid. nästan iaf.

trevligt i lördags såväl hos m som på ace, sen hände det nåt konstigt med min termostat på spyan så jag fick köra "abort mission" och gå hem och tokdäcka. puss!

2007-03-05 @ 11:58:18
Postat av: gustav

Anonym1: Nä, LÄTTÖLEN är den nya ölen ju!

eken: Vaddå förlåt för kramen? Kramar är bara fint, det är hänget och klänget i DJ-båset jag kan bli lite irriterad på, men det står vanligtvis inte du för.

Anonym2: Det betvivlar jag.

Räven: Mm, det är sant ändå, det blir värre efter alkohol, men att tro att det bara har med det att göra är att lura sig själv stort.

adam: Tack själv, det var fint!
Du såg rätt ordentligt däckad ut där ett tag.

Det är läskigt att man har sån fruktansvärd koll på allt och alla hela tiden när man är nykter...

/g


2007-03-05 @ 12:31:00
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: Linnea

Nej,nej. Söndagsångest och bakfylla har inget med varandra att göra. Den som trodde att man skulle få något slags feel-good pris dagen efter för att man lyckats hålla sig nykter borde direkt ändra de påtänkta helgplanerna och fortsätta supa ner sig ordentligt. Söndagsångesten (vilken veckodag den än må inträffa) tenderar alltid att bli värre efter mindre blöta kvällar. Halvfyllan är allra värst. Nu-indiefyllan kallar jag den. Det är just det där med att ha "sån fruktansvärd koll" som är dödande. jupp

2007-03-05 @ 21:20:13

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits