Kreddrundpingis och nyktra gratisfester

Kom till Studio Virtanen-studion vid fem igår eftermiddags. Där var en redig samling mediapack och krogalkis-gubbar, och bara för att jag träffade Viggo Cavling strax efteråt på Pet Sounds Bar så ska jag härmed leka honom en gång till och rabbla upp alla b-kändisar jag kan komma på som var där (i fet stil såklart):
Magnus Högmyr, Olle Palmlöf, Micke Svensson, Emelie Thorén, Quetzala Blanco, Pet Sounds-Stefan Jakobsson, Oisín Cantwell, Jonas Kleerup, Lasse Lindh, Lina Thomsgård, Anna Åhlund, Jonas Nichols, Jan-Olov Andersson, Stefan Malmqvist, Erik Hörstadius, Marimba Rooney, Ulrich Bermsjö, Peter Barlach, Lång-Kalle, Lill-Hanna!, Jens Assur, Jessica Gedin, Pål Hollender, Fd Strix-Johan, Stefan Thungren och säkert tio pers till som jag inte kan minnas just nu.

Kul var det hursomhelst. Favorit-tippade Olle Palmlöf åkte ut redan på första slaget. Storfavoriten Jens Assur kom försent (med egen racket och en veckas hårdträning bakom sig!). Själv kom jag sexa, utslagen av Oisín, vilket väl får klassas som rätt bra av runt trettio deltagare ändå va?
Finalen gick mellan Lasse Lindh och Peter Barlach, där den sistnämnde vann med 2-0.
Och samtidigt som vi spelade satt Ulf Brunnberg och blev intervjuad lite lågmält av Virto. Ulf var tydligen inte alls medveten om att trettio kreddpajasar skulle springa runt och tjoa tre meter bort medan han pratade seriös teater. Så Ulf var med andra ord inte så glad. Enligt Talib var Ulf t o m på väg att lämna studion ett tag.
Men jag antar att det är sånt som kallas bra TV.

Och trots att det alltså bjöds rätt friskt på TT så höll jag mig stenhårt till Zingo. På "efterfesten" på Pet Sounds Bar gick jag dock över till Coca Cola.

Ikväll blir det min gamle kompis Alexander "Afro-Alex" Salzberger och hans show på Södra Teatern. Har tvingats genomlida stora delar av de där Zlatan/Persbrandt/Arafat/Leijonborg-imitationerna under alla år av efterfester med Alex, men jag tror och hoppas att det kommer knäcka på en riktig scen inför stor publik.

Förhoppningsvis hinner jag med första halvlek av Bajen-BP på Stadshagen innan också.
Och Berlins 1-årskalas efteråt. Med gratisläsk!


Kommentarer:
Postat av: J

Du missade väl inte första halvlek? Starkt!

2007-03-02 @ 00:57:56
Postat av: pajas

5-1!

2007-03-02 @ 11:01:44
Postat av: gustav

Eftersom jag insåg att jag inte skulle hinna så sket jag i matchen helt igår, och det är jag minst sagt rätt glad för idag.
Men försäsongen SKA gå åt helvete, det är bara ett positivt tecken.
Nu tror jag på guld!

FÖR EVIGT TROGEN HAMMARBY!

/g

Postat av: Spicey

Direkt från västkusten! För, ja nu e det iof 2 timmar sen. Slussen! mc Donken.-----> Film

2007-03-03 @ 07:15:57
URL: http://www.vimeo.com/clip:148323

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits