Summer and looking for a job

Det är inte ens april och det är sommar i Stockholm.
Solen skiner så att man blir alldeles svettig fast jag bara har t-shirt och jeans på mig när jag går ut och tar en cigg medan jag pratar lite business i telefon.
En dag som denna är jag ändå glad att jag har mycket jobb att göra, för hade jag inte det så skulle jag garanterat inte klara av att stå emot den underbara frestelsen att sätta sig nere vid vattnet någonstans med en kasse öl och några goda vänner. Spana på Stockholmstjejerna, alla de sagolikt vackra som jag inte vill skämmas för att objektifiera litegrann vårens allra första solstänkta dagar. Sitta där, på Reimers till exempel, ta av sig barfota och dingla med fötterna vid vattenytan. Dagdrömma om sommaren. Den bästa sommaren i livet, som alla somrar ska bli.
Dana ringde nyss och berättade positiva saker, och han ska med till Roskilde nu också. Vi kommer bli ett så jävla bra gäng!

Sitter och uppdaterar klubbguiden som vanligt. Neu öppnar nu på torsdag det kan nog bli ett grymt ställe, och bra med ett vettigt efter-tre-alternativ till Spyan också.
Har börjat ordna upp en del grejer inför Djungeltrumman-festen på Spy Bar fredag 20 april. Isaac Nybergs debutspelning bland annat. Jag är ruskigt peppad för det och hoppas verkligen det kan bli en kväll att minnas länge.
Mailar, ringer, skriver, fixar. Unnar mig en cigg och en kaffe då och då. Det känns rätt bra ändå.

Lyssnar på Labrador-boxen "Labrador 100, A Complete History of Popular Music", och har svårt att tänka mig ett bättre soundtrack till den svenska försommaren utanför fönstret. Radio Dept, Club 8, Waltz For Debbie, Acid House Kings, [ingenting], Lasse Lindh, Starlet, Céleste, First Floor Power, Suburban Kids, The Legends... Perfekt solindränkt pop.

Vi funderar på att göra en Indiekryssning modell mini nu i helgen. 24-timmars till Åbo med ett gäng kompisar, de som vill följa med är naturligtvis mer än välkomna. Kostar mindre än en normal utekväll i stan.
Sitta på däck och blicka ut över Ålands Hav med en flaska taxfree-rosévin och några morgonpackade vänner omkring sig...

Kommentarer:
Postat av: jonas

När ska ni kryssa i så fall?

Postat av: gustav

Eftersom de flesta inte kan ta ledigt från jobb så blir det väl fredag eller lördag. Klart du ska med Jonas!

/g

2007-03-27 @ 13:48:37
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: jonas

Om det är fre-lör så kan jag tänka mig. Måste absolut till Teenagers på lör känner jag.

2007-03-27 @ 13:55:37
URL: http://thelastjonas.blogspot.com
Postat av: gustav

Haha, har kollat alla bolag nu och allt, exakt rubbet, är slutsålt i helgen... Får nog planera lite bättre framöver. Jaja, det får bli en helg i sommar-Stockholm istället då, rätt skapligt det med som sagt.
/g

2007-03-27 @ 14:13:29
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: Richard Slätt

Det var ju det jag sa i helgen, att det är knastokigt med folk på de där båtarna. Ni ba: asch, bara att gå dit och köpa på plats. Jo men tjena ;)

Blir lugn helg för min del ändå, Jenny skriver högskoleprovet hela lördagen och då tar vi det lugnt på fredagen och sedan på lördagen lär hon vara trött så då käkar vi nog bara något och tar det lugnt. Bra sätt att spara cash om inte annat, fortfarande mörkrädd för hur mycket som gick åt i helgen.

2007-03-27 @ 14:20:50
URL: http://rattochslatt.blogspot.com
Postat av: Carmilla

Richard, gullig att du ofta skriver om din tjej!

2007-03-27 @ 14:48:19
Postat av: Richard Slätt

Carmilla, det är för att jag älskar henne typ väldigt mycket. Jag tycker också det är gulligt, det bryter dessutom mot min jobbprofil som många tycker är skjutjärn. Men jag är mest en nalle som vill ligga på en klippa med mina vänner, men jag kräver att jag får ha min kärlek vid sidan om också.

2007-03-27 @ 15:19:00
URL: http://rattochslatt.blogspot.com
Postat av: Mange Berggren

Gustav kan du ringa mig när du ser det här, har försökt nå dig med måttlig framgång...

2007-03-27 @ 15:26:36
URL: http://www.backtobasics.se
Postat av: joggi

ja har köpt roskanbiljett!!!

2007-03-27 @ 16:08:53
URL: http://www.myspace.com/73192928
Postat av: Hemliga Filmklubben

Ikväll -----> (flm) jag menar (film)

2007-03-29 @ 05:14:42
URL: http://www.vimeo.com/clip:161255

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits