Tack

Tack alla för en brutalt hård och rolig långhelg. Tack Kringlan, Malin, Cissi, Mini och ni som var på förfesten hos mig i fredags.
Tack Tom, Fredrik, Richard, Eken, Spicey, Robert och alla andra på Julia. Och tack Micke för extremt prisvärd bärs och läsk.
Tack Dana, Sanna, Lisa, Ebba, Camilla, Marielle, Carro, Jonas, Kim, Stellan, Daniel, Oisín, Nichols, Bäcklin, Monique, Elin som fyllde år, Manualen, Calle, Johan, Karin, Anders Wendin som fyllde år och Johan Renck som sjöng med i "Vi har bara varandra", och några hundra pers till som jag glömt nu men som dansade ihop när jag spelade inne i Vita Baren i fredags.

Tack Olle, Bäcklin, Stellan och alla andra för "Here Comes the Sun" på en synt och två akustiska gitarrer i en trea på Götgatan klockan tio på lördagsmorgonen. Och Jonas, hoppas blåklockan har gått ner lite...

Tack de tappra vännerna som supportade mig på Debaser Uniteds fotbollstillställning.
Tack Jonas igen för för-/mellan-festen, och tack Cirran för fina ord och Bill, Elin och alla ovan nämnda som var med en gång till. Tack för "Fulla för kärlekens skull".

Tack Honeydrips för en grym konsert. Tack Isaac som kom till Medis bara för att lämna en skiva till mig. Tack Johan Borgert för att du är världens bästa. Tack Florence för "Allt de bygger upp..." och "Vårby Gård". Tack Agge för att du är en hjälte bakom trummorna. Tack Johan Johansson för "Sexnolltvå" och för att du är en legend. Tack Åsa såklart. Tack Goesta för att du vågade önska John's Candy, sorry att jag inte spelade det ändå. Tack Terry för att du och jag krossar dansgolv hårdare än några andra ibland. Tack alla som kom fram och tackade under kvällen, och alla som önskade bra grejer. Tack alla som dansade, och tack till vakterna som sa åt mig att gå ner från scenen fast jag idogt försökte övertyga dem om att scen-dansande är en viktig del av min uppgift som DJ. Körde förresten min gamla klassiker, "Jag är ingen DJ, jag är en entertainer". Haha.
Tack David för finfin liten present.

Tack Erzeman, Stefan, Collskog och Porseryd för att ni är helt jävla galna i ett DJ-bås. "Life is Life" fölt av "Under Pressure" två gånger i rad. Femtio shotglas och en decimeter gegga på golvet.

Tack Vimal för att du skickade iväg oss till Hell's Kitchen (!). Tack E-Type, Linda Rosing, alla BUS-brända mäklarbrickskillar och framtunga bimbotjejer för att ni förgyller ett kort studiebesök för en enkel indieman. Tack Matte och Malin för att ni följde med.

Tack Olle igen för din storslagenhet och förlåt för min högljuddhet och diskussionslusta. Tack till de två tjejerna som stod ut med mig fast jag skällde ut er när ni sa att ni inte gillade Smiths. Tack alla ni andra också.
Tack för sittningen på Göken. Tack Fredrik, Tanja och alla ni andra på Dovas, tack Putte och Jakob mfl på O-Baren. Tack alla ni på East. Tack för att jag fick sova halva dagen idag.
Tack för att jag har massa jobb nu som lyfter upp mig till värdigheten igen.

Kommentarer:
Postat av: Jenny (Slätt)

Tack Gustav för att jag fick följa med på den spännande tillställningen Debaser United med massa gott snacks och god öl. Synd att jag missade själva festen men man fick tydligen inte sova på debasers soffor...

2007-03-20 @ 10:32:17
Postat av: gustav

Jenny: Haha, ja det var fint!
Sova på krogen är en gammal klassiker i min och mina vänners värld annars (och framförallt kanske släktingars, läs: Jonas & Martin).

/g

Postat av: Mats

Vet du om Johan Borgert har något nytt på gång, på svenska?

2007-03-20 @ 11:33:51
Postat av: Dana

Tack du också Gustav för att du förgyllt, förgyller och kommer förgylla våra dagar/kvällar/nätter.

Love you! /dana

2007-03-20 @ 12:08:04
Postat av: gustav

Mats: Hmm, när nån av mina kompisar tjatade lite på honom ute i rökrutan så sa han "jag sjöng på svenska igår, hemma i min lägenhet". Mer information än så har jag tyvärr inte nu, men jag kan kolla med honom nån dag.

Dana: Love you too, alltid!

/g

2007-03-20 @ 12:41:15
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: a da m

man blir allt lite avundsjuk när man hör alla trevliga gynnare namedroppas!

jag har iofs förstås haft det helt åkej i ny, med the kleerups såklart och med helt nya galna bekantskaper i asfaltsdjungeln. gotta jobba arslet av mig och försöka återfå en åkej fysisk situation, men det ska bli kul att ses framåt helgen, har några stories på lager!

2007-03-21 @ 10:35:22
Postat av: gustav

adam: ah, jag har fan saknat dig!
Vi lär väl ses över ett järn eller två i Vita till helgen hoppas jag!

2007-03-21 @ 11:25:17
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: eken

Varsågod.

2007-03-23 @ 15:46:39
URL: http://www.babyjesus.se/blog/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits