Vårsång

Har rätt mycket roliga saker på gång nu, det känns både kul och inspirerande. Jag har saknat det rätt mycket på sistone har jag förstått. Behöver göra nya saker, vara lite kreativ, hitta på saker och jobba med något som ger något tillbaka, allt det där. Nu låter det kanske som jag staplar klycshor på hög, eller som att jag fått värsta grymma jobbet, men så är det inte riktigt.
Det är bara så att jag tycker det känns roligare att jobba just nu. Djungeltrumman har massor med grymma grejer på gång. Stor Stockholmslansering snart med fest och sådär, plus fest i Göteborg som jag ska ner på också. Och lågsiktiga avtal som verkar slutas och gå bra dessutom.

I eftermiddag och på fredag ska jag medverka som mig själv i en pytteliten roll - på gränsen till statist typ - i inspelningen av en ny Kanal5-humorserie, med och av ett par ganska välkända namn. Vet inte riktigt hur mycket jag får avslöja, men jag har läst manuset till scenerna jag ska vara med i och det kan nog bli roligt tror jag.

Och så ska jag hoppa in och jobba lite på nån sorts konsult/ambassadörs-basis åt nån byrå som har nåt projekt åt TV. Vet ärligt talat inte så mycket alls om det, men det kan nog också bli roligt. Bara några timmar ett par kvällar denna och nästa vecka typ...

Och så är ju min alldeles egna sommarklubb spikad!
Men det tänker jag vänta lite med att avslöja detaljerna om. Stort och grymt kommer det bli, så mycket är säkert i alla fall!

Det är vår i luften. Bajens försäsong går åt helvete. Jag är brutalt singel och ännu mer brutalt nykter. Mindre än fyra månader kvar till Roskilde.
Det kommer bli en bra vår det här...

Kommentarer:
Postat av: Goesta

Sommarklubb sounds like a blast.

Och som jag sagt tidigare - Bajen kan lika gärna åka ur i år, jag tror verkligen det, inte bara som en fulpik.

Postat av: Simon

Är det den där martin kellerman- tv- serien du ska vara med i?

2007-03-06 @ 16:37:37
Postat av: gustav

Goesta: Japp, det kommer bli en MEGABLAST! Haha.

Och gällande Bajen så hade vi ungefär lika kaosartat läge och lika katastrofal försäsong en viss vår 2001, och då minns vi ju väldigt väl vad som hände på hösten sen...

Simon: Nope, en annan grej. Kom precis från inspelningen nu, det kommer nog bli kul känns det som.

/g

2007-03-06 @ 19:57:51
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: maartin

Jag ryser fortfarande varje freaking gång jag lyssnar på "Vårsång". Correction: varje gång jag ens nämner, skriver eller tänker på "Vårsång" märkte jag nu.

2007-03-07 @ 11:57:07
URL: http://sowhatimdrunk.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits