Jag gick bara ut en stund

Ja, vaffan, jag har den här bloggen för mig själv. Så om jag inte skriver nåt alls här på fem dygn så betyder det egentligen bara att jag gjort lite saker i den så kallade verkligheten istället för i den så kallade bloggosfären.

Det har väl hänt en del sen jag satt med Terry i soffan hos Joel och hade Mysigt på Möllan (rätt kass film fö) i lördags eftermiddags.
Jag har varit på efterfest i Malmö, hånglat, försovit mig till flyget, fått pröjsa 600 spänn för ett snigeltåg, missat en klassisk Bajenmatch och varit tokförbannad på mig själv för det.
Jag har druckit söndagsöl på Söderkällaren, träffat gamla pluggkompisar, varit på två efterfester på Kungsholmen, sovit på soffa och säng.
 Jag har hängt i Västertorp och svullat massa god mat. Jag har jobbat och skrivit en del, snackat med Anders Wendin om Stockholm och med lite klubbarrangörer om sommaren.
Vi har bokat svinbilliga tågbiljetter till Roskilde! Jag har frusit och svettats om vartannat i det här typiska vårklimatet. Jag har firat valborg och missat att demonstrera. Jag har lämnat in deklarationen. Jag har läst ut Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor" och blivit såväl skrämd som upplyft. En riktigt bra bok är det verkligen.

Och så har jag spelat skivor. Inte mindre än fyra gånger sen i lördags eftermiddags faktiskt.
Först på KB på lördagskvällen. Pere Ubu-sångaren David Thomas såg ut som en trött blandning av Freddie Wadling, Frank Black och Sportif-Jonas och han skällde ut publiken (nästan uteslutande rockmän 30+ och med skägg) efter noter. Den levnadsglade spillevinken avslutade med att sittande på sin stol, halsandes sprit från sin fickplunta berätta att "now we've reached the best part of the show - the end".
Sen tog jag och Terry över och fullständigt välte hela KB. Det var en av de bästa spelningarna på riktigt länge. Tokfullt på dansgolv och scen, rökmaskin på högvarv, indiehits och andra hits och slängkyssarna och kramarna och berömmet bara haglade. 

I måndags spelade jag så på Happy Manday nere på KGB. Madchestah rave on! En hel del gamla vänner och bekanta och rätt bra allsångsröj stundtals. Direkt efteråt drog vi till Spy Bar där Johan Mattsson bad mig hoppa in i Victoriasalen, varpå jag helt plötsligt spelade fram till fem med lite väl mycket gratisbärs o järn. Men jag hade tydligen ett bra dansgolv där också.

Och så igår dårå. Finaste Isobel firade att hennes bok släpps nu. "Jag går bara ut en stund". Och jag fick äran att spela lite skivor på mysigt intellektuella Restaurang Deville på Roslagsgatan. Trots att ena CD-spelaren inte riktigt ville vakna alltid, så var det en väldans trevlig tillställning. Hälsade på Eric och Lelia, Richard och Jenny, Jesper Högström, Sigge, Björn af Kleen och några till ur mediageggan. Och så läste Isobel några stycken ur boken så jag, och flera med mig, blev alldeles tårögda. Fick en jättefin dedikation och har precis börjat läsa nu, det känns som jag kommer beröras av den.

Kommentarer:
Postat av: Joel

-------->

Postat av: sara

Vart bokade du tågbiljetten och hur!? Tips till en förstagångsbesökare?

2007-05-03 @ 17:14:56
Postat av: gustav

Sara: Bokade på SJ bara, helt vanligt. De släpper numera sina tågbiljetter i vissa perioder och min käre vän Kringlan hade stenkoll på att det var just igår som biljetterna för början av juli skulle släppas. Så nu fixade vi (hon egentligen) t&r-biljetter Sthlm-Kph för under 300:-. Vanliga vuxen-biljetter, justnu andra klass.
Helt galet faktiskt, med tanke på att det brukar hamna på uppåt 2000:-.
Så in och boka nu alla som ska dit, det är ett väldigt bra tips!

/g

2007-05-04 @ 10:51:50
URL: http://gurkbasurken.blogg.se
Postat av: sara

Tack! Jag bokade igår, liksom 540 kr tur och retur för två pers! Så jävla värt!

2007-05-04 @ 16:35:02

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits